Despicable Me 4 Winactie | Gesloten

Op 3 juli 2024 wordt de langverwachte animatiefilm Despicable Me 4 in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. De film zal zowel in de originele versie als de Nederlands gesproken versie uitgebracht worden. Om de bioscooprelease van Despicable Me 4 te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met de Despicable Me 4 Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Despicable Me 4.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze komische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Despicable Me 4 (2024)

Despicable Me 4 is een Amerikaanse animatie en komediefilm. De Nederlandse filmtitel is Verschrikkelijke Ikke 4. De film is geregisseerd door Chris Renaud. De coregisseur van Despicable Me 4 is Patrick Delage. Dit is zijn speelfilm regiedebuut. Het scenario van de film is geschreven door Ken Daurio en Mike White. De film is geproduceerd door Illumination en wordt uitgebracht door Universal Pictures. Despicable Me 4 dient als een vervolg op Despicable Me 3 (2017). Daarnaast is dit de zesde film in de Despicable Me filmfranchise, als je Minions (2015) en Minions: The Rise of Gru (2022) meetelt.

De Engelstalige cast van Despicable Me 4 bestaat uit Steve Carell, Kristen Wiig, Pierre Coffin, Joey King, Miranda Cosgrove, Stephen Colbert, Steve Coogan, Sofía Vergara, Chris Renaud, Madison Polan, Dana Gaier, Chloe Fineman en Will Ferrell. De Nederlandse stemmencast bestaat uit (o.a.) Jon van Eerd, Kim van Kooten, Pip Pellens, Madelief van Aken, Posy Bakkum, Tygo Gernandt en Levi van Kempen.

In Despicable Me 4 ontsnappen Maxime Le Mal en zijn vriendin Valentina uit de gevangenis. Ze willen wraak nemen op Gru en zijn familie. Gru moet zich nu met zijn familie, voor hun eigen bescherming, schuil houden in een nieuw onderkomen. Daar ontmoeten ze hun nieuwe buren, de Prescotts en hun dochter Poppy. Om de kansen gelijk te maken sluiten Gru en zijn Minions een verbond met Poppy.

Bekijk hierboven de officiële tweede trailer van Despicable Me 4 (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Despicable Me 4 Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Despicable Me 4 Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Despicable Me 4 Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Nederland, Universal Pictures, Illumination en Illumination Entertainment.

Zo doe je mee aan de Despicable Me 4 Winactie

Deze winactie voor de film Despicable Me 4 is gesloten. Het is niet meer mogelijk deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

3 gedachten over “Despicable Me 4 Winactie | Gesloten

  1. @Sebkijk die lijkt me gaaf hoor en dat je zomaar bioscoopkaartje weg mag geven ism Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment is helemaal te gek…!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.