Doctor Strange in the Multiverse of Madness Winactie | Gesloten

Vanwege het grote succes van de vorige Doctor Strange in the Multiverse of Madness Winactie, mag ik nogmaals een grootse winactie houden. Samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux organiseer ik opnieuw een winactie voor de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Met de Doctor Strange in the Multiverse of Madness Winactie mag ik twee keer een prijzenpakket van de film weggeven. Elk prijzenpakket bestaat onder andere uit 2 bioscoop vrijkaarten voor de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Verder bestaat elk prijzenpakket uit een notitieboek, een pet, een T-shirt en een sleutelhanger. Alle onderdelen uit de prijzenpakketten zijn gerelateerd aan de nieuwe Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Waar wacht je nu nog op? Doe mee met de Doctor Strange in the Multiverse of Madness en maak kans op een fantastisch prijzenpakket!

Over Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is een opkomende Amerikaanse superhelden film dat gebaseerd is op het Marvel Comics personage Doctor Strange. De film is geproduceerd door Marvel Studios en gedistribueerd door Walt Disney Studios Motion Pictures. Doctor Strange in the Multiverse of Madness dient als een vervolg op Doctor Strange uit 2016, en is de 28ste film in het Marvel Cinematic Universe (ook wel bekend als het MCU). De film is geregisseerd door Sam Raimi en het scenario is geschreven door Michael Waldron.

De cast van de film bestaat uit onder andere Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Xochitl Gomez, Michael Stuhlbarg, en Rachel McAdams. Doctor Strange regisseur en scenarioschrijver Scott Derrickson had al sinds oktober 2016 plannen voor een vervolg op de eerste Doctor Strange-film. In januari 2020 nam hij vanwege artistieke meningsverschillen ontslag als regisseur van het vervolg. Een maand later werd er bekendgemaakt dat Sam Raimi de film nu zou regisseren. Doctor Strange in the Multiverse of Madness had zijn première in Hollywood op 2 mei 2022. De film was vanaf 4 mei 2022 in de voorpremière te zien in beide Nederland en België. De film is nu in de bioscopen te zien.

Het verhaal van Doctor Strange in the Multiverse of Madness speelt zich af na de gebeurtenissen uit Avengers: Endgame, WandaVision en Spider-Man: No Way Home. Doctor Strange is nog steeds bezig met zijn onderzoek naar de Time Stone. Dit onderzoek wordt onderbroken wanneer een vriend zijn vijand wordt, wat er uiteindelijk tot leidt dat Strange een afschuwelijk kwaad ontketent.

Bekijk hier de officiële teaser van Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De teaser bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Doctor Strange in the Multiverse of Madness Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoop vrijkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness Winactie
  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness Winactie
  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness Winactie
  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness Winactie

Hoe kan ik meedoen aan de Doctor Strange in the Multiverse of Madness Winactie?

Je kunt je aanmelden voor de Doctor Strange in the Multiverse of Madness Winactie tot 28 mei 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.