Documentaire Human Forever is vanaf 2 november 2023 exclusief te zien bij Pathé

Pathé heeft bekendgemaakt dat ze de aangrijpende documentaire Human Forever exclusief zullen uitbrengen in de Nederlandse bioscopen. Vanaf donderdag 2 november zal de documentaire Human Forever van filmmaker Jonathan de Jong en zorgvernieuwer Teun Toebes bij Pathé te zien zijn. De voorverkoop van bioscooptickets is al begonnen op hun website. Er zullen ook speciale vertoningen komen voor scholen en zorginstellingen. Daarnaast zijn Teun Toebes en Jonathan de Jong in persoon aanwezig bij vier filmvoorstellingen in Eindhoven, Helmond, Arnhem en Den Haag.

Over Human Forever (2023)

Human Forever beleefde zijn première op 9 oktober 2023 in een vol Koninklijk Theater Tuschinski van Pathé. De documentaire volgt het leven van mensen in zorginstellingen en biedt een blik op de waardevolle humane connecties die daar worden gemaakt. Filmmaker Jonathan de Jong en zorgvernieuwer Teun Toebes bezochten elf landen op vier continenten om te kijken wat we als landen van elkaar kunnen leren om de toekomst mooier en inclusiever in te kunnen richten.

Toebes is 24 jaar en heeft een missie om de levenskwaliteit van mensen met dementie te verbeteren. Dit is wat de zorgvernieuwer te zeggen had over deze exclusieve Pathé release: “Deze film is een ode aan de menselijkheid. Ik ben dankbaar om deze hoopvolle boodschap over dementie ook samen met Pathé uit te mogen dragen, zodat we deze met heel Nederland kunnen delen.”

Documentaire Human Forever is vanaf 2 november 2023 exclusief te zien bij Pathé
Bron: Pathé, Coopr Nederland en tvvtotaal.nl.

Toebes en De Jong zullen bij vier filmvoorstellingen bij Pathé in persoon aanwezig zijn. Daar zullen ze de film bijwonen en inleiden. De filmmaker en zorgvernieuwer zijn bij de volgende vier voorstellingen aanwezig:

  • Pathé Eindhoven op maandag 6 november 19:00 in zaal 6.
  • Pathé Arnhem op maandag 20 november 19:00 in zaal 3.
  • Pathé Buitenhof op dinsdag 21 november 19:00 in zaal 3.
  • Pathé Helmond op donderdag 30 november 19:00 in zaal 5.

Doron Kurz, commercieel directeur van Pathé, was ook enthousiast over deze exclusieve release. Dit is wat Kurz zei: “Bij Pathé geloven we in het belang van verhalen die raken en verbinden. Human Forever is zo’n krachtig verhaal dat ons herinnert aan de waarde van menselijke relaties. We zijn verheugd om deze prachtige documentaire aan ons publiek te presenteren.”

Human Forever is vanaf donderdag 2 november exclusief te zien bij 19 Pathébioscopen verspreid door het hele land. Daarnaast zijn er speciale vertoningen beschikbaar met een gereduceerd tarief voor scholen en zorginstellingen.

https://www.youtube.com/watch?v=Qa2-tQ9zsXc
Bekijk hierboven de officiële trailer van Human Forever (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.