Doggy Style Winactie | Gesloten

Op 24 augustus wordt de komediefilm Doggy Style officieel in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. De film belooft een hilarische hondenfilm vol grove humor te worden. Om de release van Doggy Style te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met de Doggy Style Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Doggy Style.

Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Doggy Style (2023)

Doggy Style is een Amerikaanse komediefilm uit 2023. De film is geregisseerd door Josh Greenbaum. Het scenario van de film is geschreven door Dan Perrault. De Amerikaanse filmtitel is Strays, terwijl de film in (onder andere) Nederland bekend staat als Doggy Style. De cast van de film bestaat uit onder andere Will Ferrell, Will Forte, Jamie Foxx, Isla Fisher, Randall Park, Josh Gad, Harvey Guillén, Rob Riggle, Brett Gelman, Jamie Demetriou en Sofía Vergara. Het verhaal volgt de naïeve en altijd optimistische borderterriër Reggie. Hij wordt door zijn onsympathieke eigenaar Doug in de achterbuurt van de stad achtergelaten.

Toch is Reggie ervan overtuigd dat zijn geliefde baasje dat nooit met opzet zou doen. Wanneer de borderterriër kennismaakt met de snel pratende, grofgebekte boston terriër Bug, realiseert hij zich dat hij in een giftige relatie zat met mijn egoïstische schoft van een baasje. Bug is een zwerfhond die enorm gesteld is op zijn vrijheid. Daarnaast vindt hij dat honden met baasjes losers zijn. Reggie en Bug besluiten samen met Bugs vrienden Maggie en Hunter wraak te nemen. Maggie is een slimme Australische herder die door haar baasje aan de kant is gezet voor een nieuwe puppy.

Hunter is een angstige Deense dog die gestrest is geraakt door zijn werk als therapiehond. Ze bedenken samen een plan en beginnen aan een episch avontuur om Reggie te helpen zijn weg naar huis te vinden. Het uiteindelijke doel van deze grootse reis is om Doug te laten boeten door zijn favoriete ledemaat er af te bijten (en hint: het is niet zijn voet). Doggy Style is nu in de voorpremière te zien in enkele Nederlandse bioscopen, maar de film zal officieel uitkomen op 24 augustus 2023. In Amerika zal de film uitgebracht worden op 18 augustus 2023.

Bekijk hier de officiële trailer van Doggy Style (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Doggy Style Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Doggy Style Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Doggy Style Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Universal Pictures, Universal Pictures Nederland, Lord Miller, Gloria Sanchez Productions, Picturestart, Rabbit Hole Productions (II), Universal Pictures Benelux en Universal Animation Studios.

Zo doe je mee aan de Doggy Style Winactie

Deze winactie voor de film Doggy Style is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.