Doneren

Het is mogelijk om een donatie achter te laten om mijn werk als freelance filmjournalist en recensent te steunen. Door te doneren help je me bij het verwezenlijken van mijn droom om te blijven werken als freelance filmjournalist en recensent. Elke donatie – groot en klein – wordt gewaardeerd. Er hoeft niet betaald te worden om de artikelen en recensies op mijn website te lezen.

Daarnaast zijn er geen betalingen nodig om mee te kunnen doen aan de diverse winacties op SebKijk. De donatieknop is er puur om mijn werk als freelance filmjournalist en recensent te steunen. Het is vrijwillige manier om je waardering voor mijn werk te laten blijken. Elke donatie zal gebruikt worden om mijn werk als freelance filmjournalist en recensent door te zetten.

Praktische informatie

Mijn website staat onder de bedrijfsnaam SebKijk ingeschreven bij de KvK. Mijn KvK-nummer is 88438686 en mijn Btw-id nummer is NL004601935B09. Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur me een e-mail op sebastiaan.khouw@hotmail.com. Liever via de post contact opnemen? Zijn contactadres is Johan Jongkindstraat 2-K | 1318 LW, Almere | Nederland. Hierbij wil ik jullie wel graag vermelden dat dit contactadres geen bezoekadres is. Onverwachts bezoek wordt niet gewaardeerd.