Don’t Worry Darling Winactie | Gesloten

Een van de controversiële mediafenomenen van 2022 – met andere woorden de film Don’t Worry Darling – is eindelijk voor iedereen thuis te aanschouwen. De film was al eerder te streamen op HBO Max in Nederland, maar op 25 januari 2023 brachten Warner Home Video en Day One MPM de film ook uit op 4K UHD, Blu-ray en DVD. Om de release van Don’t Worry Darling te vieren mag ik een winactie houden voor de film. Met de Don’t Worry Darling Winactie mag ik tweemaal een Blu-ray weggeven van de film Don’t Worry Darling. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Don’t Worry Darling (2022)

Don’t Worry Darling is een Amerikaanse psychologische thriller film uit 2022. De film is geregisseerd door Olivia Wilde. Het scenario is geschreven door Katie Silberman. De cast van de film bestaat uit onder andere Florence Pugh, Harry Styles, Olivia Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne, Nick Kroll en Chris Pine. Na het kritische succes van Wilde’s speelfilmdebuut Booksmart waren er meerdere filmstudio’s geïnteresseerd om de rechten tot haar tweede film te kopen. Uiteindelijk zou New Line Cinema deze rechten weten te bemachtigen.

Pugh voegde zich in april 2020 bij de cast en Styles werd later toegevoegd ter vervanging van Shia LaBeouf. De film was het onderwerp van media-aandacht en controverse, waaronder tegenstrijdige berichten over de omstandigheden van het vertrek van LaBeouf en vermeende conflicten tussen Wilde en Pugh. Don’t Worry Darling beleefde zijn wereldpremière tijdens het 79ste Internationale filmfestival van Venetië op 5 september 2022. De film werd daarna in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 23 september. In België kwam de film uit op 21 september 2022 en in Nederland op 22 september 2022.

Don't Worry Darling Winactie
Bron: Day One MPM, Warner Home Video, Filmdepot.nl, New Line Cinema, New Line Productions, Vertigo Entertainment, Warner Bros., en Warner Bros. Nederland.

Don’t Worry Darling ontving gemixte kritieken van de recensenten, waarbij er met lof werd gesproken over Pugh’s acteerprestatie, de cinematografie en de productieontwerpen. Tegelijkertijd ontvingen het scenario en de regievisie van Olivia Wilde kritiek, waarbij enkele recensenten de overeenkomsten met andere films uit dit genre – zoals bijvoorbeeld Get Out uit 2017 – opnoemden. Maar waar gaat Don’t Worry Darling eigenlijk over? Het verhaal speelt zich af in de jaren 1950.

Alice en haar man Jack gaan wonen in Victory, een utopische leefgemeenschap midden in de woestijn. Deze gemeenschap huisvest mannen die aan een uiterst geheim project werken, terwijl hun vrouwen genieten van de schoonheid en luxe van de stad. Maar na enkele onverklaarbare voorvallen, begint Alice te vermoeden dat een sinistere macht op de loer ligt in Victory.

Bekijk hier de officiële trailer van Don’t Worry Darling (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Don’t Worry Darling Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Don’t Worry Darling Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Don't Worry Darling Winactie
Bron: Day One MPM, Warner Home Video, Filmdepot.nl, New Line Cinema, New Line Productions, Vertigo Entertainment, Warner Bros., en Warner Bros. Nederland.

Zo doe je mee aan de Don’t Worry Darling Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Don’t Worry Darling Winactie tot en met 20 februari 2023. Om je aan te melden voor de Don’t Worry Darling Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Don’t Worry Darling Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.