Downton Abbey: A New Era Winactie | Gesloten

Downton Abbey is weer terug op het grote scherm! Met hun tweede speelfilm Downton Abbey: A New Era zullen ze bijna alle liefhebbers van de Britse televisieserie (en film) naar de bioscopen weten te krijgen. Ben je een van deze liefhebbers? Of ben je zelfs een groot fan van Downton Abbey? Dan heb ik goed nieuws voor je! Samen met NBCUniversal en Universal Pictures International (UPI) mag ik een winactie houden voor de film Downton Abbey: A New Era.

Met de Downton Abbey: A New Era Winactie mag ik twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Downton Abbey: A New Era. Met deze bioscoop vrijkaarten kun je dus alleen gratis naar de film Downton Abbey: A New Era. Nog niet overtuigd om mee te doen? Lees dan snel in dit artikel waar de film over gaat en hoe je gratis mee kan doen aan deze bijzondere winactie!

Over Downton Abbey: A New Era (2022)

Downton Abbey: A New Era is een historische dramafilm uit 2022. Deze historische dramafilm is het vervolg op de eerste Downton Abbey film uit 2019. Beide films zijn geschreven door Julian Fellowes, die bovendien ook de bedenker en schrijver van de gelijknamige televisieserie is. Simon Curtis regisseerde dit tweede deel en verving hiermee Michael Engel als regisseur. Engel regisseerde namelijk de eerste film. Downton Abbey: A New Era is op 29 april 2022 door Universal Pictures uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk. In Nederland is de film officieel uitgebracht op 27 april 2022. Downton Abbey: A New Era staat gepland om uit te komen op 4 mei 2022 in België.

De geliefde acteurs uit de eerste film keren terug en de nieuwe cast bestaat uit onder andere Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye en Dominic West. Het verhaal van Downton Abbey: A New Era gaat over het geheim achter een villa dat Violet heeft geërfd aan de Franse Rivièra. De Crawley’s reizen af naar het villa, terwijl op Downton Abbey een filmmaatschappij en flink bedrag wil neerzetten om daar te mogen filmen.

Bekijk hier de officiële trailer van Downton Abbey: A New Era (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Downton Abbey: A New Era Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoop vrijkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Downton Abbey: A New Era Winactie
Bron: NBCUniversal, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures, Universal Pictures Nederland, Carnival Film & Television, en Focus Features.

Hoe kan ik meedoen aan de Downton Abbey: A New Era Winactie?

Je kunt je aanmelden voor de Downton Abbey: A New Era Winactie tot 9 mei 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 9 mei 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als groot filmfanaat volgt hij zijn droom om een professioneel recensent en filmjournalist te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.