Drive-Away Dolls Winactie | Gesloten

Op 22 februari 2024 brengt Universal Pictures International (UPI) de komediefilm Drive-Away Dolls uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van Drive-Away Dolls te vieren, mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met de Drive-Away Dolls Winactie mag ik drie keer twee vrijkaarten weggeven van de film Drive-Away Dolls.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze hilarische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Drive-Away Dolls (2024)

Drive-Away Dolls is een Amerikaans-Britse komediefilm uit 2023. De film is geregisseerd door Ethan Coen. De regisseur schreef samen met Tricia Cooke het scenario van de film. De cast van de film bestaat uit Margaret Qualley, Beanie Feldstein, Geraldine Viswanathan, Colman Domingo, Matt Damon, Pedro Pascal en Bill Camp. De film heeft een speeltijd van 84 minuten. In Drive-Away Dolls maken de filmtoeschouwers kennis met Jamie en Marian.

Jamie is een onbevangen vrije geest die klaagt over de zoveelste relatiebreuk met een vriendin. Marian heeft een terughoudende persoonlijkheid. De twee vriendinnen gaan samen op zoek naar een nieuwe start. Ze beginnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee. Maar het gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen. Drive-Away Dolls is vanaf 22 februari 2024 officieel in de Nederlandse bioscopen te zien.

Bekijk hierboven de officiële tweede trailer van Drive-Away Dolls (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Drive-Away Dolls Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Drive-Away Dolls Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden. Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar wel minimaal 16 jaar. Drive-Away Dolls is namelijk een 16+ komediefilm. Win je de prijs en ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Drive-Away Dolls Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI), Focus Features, Working Title Films en Universal Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de Drive-Away Dolls Winactie

Deze winactie voor de film Drive-Away Dolls is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.