Dune: Part Two Winactie | Blu-ray

Op 10 juli 2024 brengen Warner Home Video en Day One MPM de grootse filmhit Dune: Part Two uit op 4K Ultra HD Blu-ray, Blu-ray, DVD en Steelbook. Om de fysieke media release van Dune: Part Two te vieren, mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten voor de film. Met de Dune: Part Two Winactie mag ik twee keer een Blu-ray weggeven van de film Dune: Part Two. Wil je weten hoe je kans maakt op deze epische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Dune: Part Two (2024)

Dune: Part Two is een Amerikaanse epische en avontuurlijke sciencefictionfilm uit 2024. De film is geregisseerd door de beroemde filmmaker Denis VilleneuveDune: Part Two is een direct vervolg op de film Dune uit 2021. De regisseur schreef samen met Jon Spaihts het scenario van de film. Ze baseerden het scenario op Frank Herberts gelijknamige boek. De film is geproduceerd door Mary ParentCale BoyterTanya LapointePatrick McCormick en Villeneuve. De uitvoerend producenten zijn Josh GrodeHerbert W. GainsSpaihtsThomas TullBrian HerbertByron Merritt en Kim Herbert.

Kevin J. Anderson dient als creatief adviseur tot de uitvoerend producenten. Dune: Part Two is het spectaculaire tweede deel van deze boekverfilming. De film heeft een grootste internationale sterrencast. De cast bestaat uit (o.a.) Timothée ChalametZendayaRebecca FergusonJosh BrolinAustin ButlerFlorence PughDave BautistaChristopher WalkenLéa SeydouxStellan SkarsgårdCharlotte RamplingSouheila YacoubAnya Taylor-Joy en Javier Bardem.

Dune: Part Two Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Warner Bros. Pictures International Holland, Warner Home Video, Day One MPM, Legendary Entertainment, Warner Bros. Entertainment, Warner Bros., Villeneuve Films en Warner Bros. Holland.

Villeneuve werkt in Dune: Part Two opnieuw samen met cinematograaf Greig Fraser, productieontwerper Patrice Vermette, filmmonteur Joe Walker, kostuumontwerpster Jacqueline West en supervisor van visuele effecten Paul Lambert. Daarnaast is ook componist Hans Zimmer teruggekeerd om de filmmuziek van Dune: Part Two te componeren. De film heeft een speeltijd van 166 minuten.

In Dune: Part Two wordt het legendarische verhaal Paul Atreides verder vertelt. In gezelschap van Chani en de Fremen, zint hij op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul moet nu kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige kan voorzien. Dune: Part Two werd op 29 februari 2024 in de Nederlandse bioscopen uitgebracht.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Dune: Part Two (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Dune: Part Two Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Dune: Part Two Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Dune: Part Two Winactie
Bron: Bol.com, Warner Bros. Pictures International Holland, Warner Home Video, Day One MPM, Legendary Entertainment, Warner Bros. Entertainment, Warner Bros., Villeneuve Films en Warner Bros. Holland.

Zo doe je mee aan de Dune: Part Two Winactie

Voor de Dune: Part Two Winactie kun je je aanmelden tot en met 26 juli 2024. Om deel te nemen aan de Dune: Part Two Winactie moet je het aanmeldformulier invullen en bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Nadat deze winactie is afgelopen worden de gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.