Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Winactie | Gesloten

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is in enkele bioscopen al in de voorpremière te zien, maar vanaf 30 maart 2023 zal de film dan eindelijk overal in Nederland te zien zijn. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves lijkt de veelzijdige wereld en de speelsheid van het legendarische rollenspel naar het grote scherm te brengen. Om de release van deze fantasy kraak actiekomedie film te vieren, mag ik samen met Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures en Triple P Entertainment een winactie houden voor de film.

En dit is weer een bijzondere winactie, want met de Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Winactie mag ik drie fantastische prijzenpakketten weggeven. Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten voor de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Daarnaast bevat elk prijzenpakket ook een beanie en een ice cube tray in het thema van de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is een Amerikaanse fantasy actiekomedie film uit 2023. Ook is de film een kraak – of heist – film. De film is geregisseerd door Jonathan Goldstein en John Francis Daley. De regisseurs schreven samen met Michael Gilio het scenario van de film. Het scenario was gebaseerd op een verhaal van Chris McKay en Gilio. Het verhaal van de film is gebaseerd op het rollenspel Dungeons & Dragons en speelt het zich af in de Forgotten Realms campagne setting.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves heeft geen banden met de filmtrilogie die tussen 2000 en 2012 werd uitgebracht. De cast van de film bestaat uit onder andere Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Hugh Grant, Chloe Coleman en Daisy Head. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves beleefde zijn wereldpremière bij het South by Southwest op 10 maart. De film ontvangt ondertussen redelijk positieve recensies van de critici.

Maar waar gaat het verhaal van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves over? Het verhaal gaat over een charmante dief en een bende avonturiers die zich wagen aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand.

Bekijk hier de officiële trailer van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Paramount Pictures, Entertainment One, Allspark Pictures, Hasbro en Hasbro Studios.

Zo doe je mee aan de Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Winactie

Je kunt je voor de Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Winactie aanmelden tot en met 3 april 2023. Om je aan te melden voor de Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.