DVD Prijsvraag – Asterix: Het Geheim van de Toverdrank – Afgelopen

Asterix: Het Geheim van de Toverdrank - DVD Cover

Laatste Update – 18/04/2019 – 21:15. – De redacteuren en webdesigners van sebkijk! hebben een alternatieve oplossing gevonden voor het probleem met de mailserver. Men kan zich nu ook opgeven via het formulier hieronder. Hiervan ontvangen we WEL meldingen. U kunt zich ook nog steeds opgeven door naar onze Facebook-pagina te gaan en daar de (prijs-)vraag te beantwoorden.

Over de Prijsvraag

Al sinds 10 april 2019 is Asterix: Het Geheim van de Toverdrank verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Om dit te vieren mogen wij, voor het eerst op deze website, een prijsvraag-exemplaar weggeven. Wil jij kansmaken op een GRATIS DVD van Asterix: Het Geheim van de Toverdrank? Doe dan zeker mee met deze prijsvraag, want sebkijk! mag in samenwerking met Entertainment One & WW Entertainment één DVD-exemplaar van deze film weggeven. Lees hieronder meer over de film en hoe je kans maakt op deze prijs

Over Asterix: Het Geheim van de Toverdrank (2018)

Druïde Panoramix (Bernard AlaneAstérix: Le domaine des dieux) valt tijdens het snijden van maretakken uit een boom. Deze ervaring laat hem realiseren dat er misschien wel een opvolger moet gaan zoeken. Samen met Asterix (Christian ClavierAstérix & Obélix: Mission Cléopâtre), Obelix (Guillame BriatAstérix: Le domaine des dieux) en het trouwe hondje Idéfix begint hij aan een reis door heel Gallië. Zoekende naar een opvolger. Asterix: Het Geheim van de Toverdrank (2018) wordt uitgebracht door filmdistributiebedrijf Entertainment One/WW Entertainment. Hierbij nog mijn dank aan Entertainment One voor het feit dat ik samenwerking met hun een prijsvraag-exemplaar mag weggeven van deze nieuwste Asterix-film. Volg ook zeker deze link voor nog wat meer informatie over Entertainment One. De Nederlandse stemmen-cast bestaat onder andere uit de Nederlandse Youtube-bekendheden; Dylan Haegens, Marit Brugman en Rick Vermeulen. De film is ook echter te zien in de originele Franse taal met Nederlandse ondertiteling.

Stukje uit de recensie van sebkijk!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Asterix-stripboek heb opgepakt, maar na het zien van Asterix: Het Geheim van de Toverdrank, krijg ik meteen weer zin om eentje te gaan lezen. En ik denk dat ik niet de enige daar in zal zijn. Deze film voelt namelijk aan als een heus eerbetoon aan Asterix-scheppers René Goscinny en Albert Underzo. Regisseurs Louis Clichy en Alexandre Astier, die ook aan de vorige Asterix animatie-film (Astérix: Le domaine des dieux) hebben gewerkt, snappen hoe de wereld van Asterix werkt. Ze gebruiken de humor op een manier dat het aanvoelt alsof het geschreven is door de meester Goscinny zelf. Daarnaast is de ”look” van deze Asterix-film ook perfect. Het voelt oprecht aan alsof een stripverhaal van Underzo en Goscinny tot leven komt. De wereld van deze film ziet er beeldschoon en stripachtig uit. 

Door Sebastiaan. Hoofdredacteur op sebkijk!. Lees de volledige recensie via deze link.
Asterix: Het Geheim van de Toverdrank - DVD Cover 2
Foto: WW Entertainment, Entertainment One, M6 FIlms, M6 Studio & Canal+

Voorwaarden Deelname

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk.
  • De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de Prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  • Vul je correcte adres-gegevens in, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  • Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen

Optie 1. Vul hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze prijsvraag.

Optie 2. Ga naar onze Facebook-pagina en bekijk ons bericht dat gaat over de Prijsvraag van de Asterix-film. Geef bij dat bericht antwoord op de volgende vraag; ”Welk Asterix-personage is je favoriet?”.

Deze prijsvraag-actie sluit op 26 april 2019 om 00:01. Op 26 april zal de winnaar bekend gemaakt worden.

[jotform id=”91074969951370″]

Follow my blog with Bloglovin

Misschien is dit ook iets voor je!