Eerste Blik – Comic Con Amsterdam – 2018

Op 1 en 2 september 2018 is het dan eindelijk weer zover. Comic Con Amsterdam zal dan alweer voor de derde keer plaatsvinden. Vandaag neemt sebkijk! je mee door zijn eerste blik op het festival, de gasten en het programma.

Handtekeningen, Foto-shoots en Q&A-Panels

Bij Comic Con Amsterdam is het natuurlijk mogelijk om een zeer persoonlijke handtekening van je idool te krijgen en daarnaast ook nog samen met hem of haar op de foto te gaan. Ook staan er op het grote podium de Hollywood gasten klaar om alle vragen van de bezoekers te beantwoorden. Zo wordt er verteld over hun oude & nieuwe projecten. Iedereen heeft de kans om een persoonlijke vraag te stellen.

Comic Zone

Bij de Comic Zone tref je uitgevers, getalenteerde tekenaars, illustratoren en auteurs. Er zal een knusse leeshoek aanwezig zijn waar je kunt ontspannen en de nieuwste strips & comics kan gaan lezen. Er zullen comic artist iconen aanwezig zijn, maar ook nieuwkomers krijgen een kans om te schijnen!

Shopping & Dealer Area

Bij de shopping & dealer area ben jij op het juiste adres als je op zoek bent naar de leukste, coolste of juist meest exclusieve merchandise voor jezelf of als cadeau voor je vrienden of familie.

 Entertainment & Fun

Voor de derde editie van Comic Con Amsterdam kunnen lezingen, workshops en een escape room terugkomen. Daarnaast zullen er natuurlijk ook verschillende replica’s, props en filmsets te zien zijn.

Cosplay Zone

Natuurlijk zullen er bij de derde editie van Comic Con Amsterdam cosplayers & kostuums aanwezig zijn. Want zeg nou eerlijk, wat is een conventie zonder cosplayers of kostuums. Er zal ook een Cosplay wedstrijd plaatsvinden.

Gasten – 2018

Comic Con Amsterdam heeft al een aantal gasten bekendgemaakt. Vandaag om 20:00 wordt er zelfs een nieuwe bekendgemaakt. Allereerst zal Mark Williams aanwezig zijn. Hij is momenteel het meest bekend van de serie Father Brown, maar ook heeft deze topacteur rollen gehad in de Harry Potter-franchiseDoctor Who en Red Dwarf.

Daarnaast komt de acteur van bountyhunter Boba Fett, Jeremy Bulloch, naar Comic Con Amsterdam. Jeremy Bulloch speelde verder ook nog in James Bond en Doctor Who. Ook zullen Game of Thrones ”schurken” The Night King (gespeeld door Vladimir Furdik) en Joffrey Baratheon (gespeeld door Jack Gleeson) aanwezig zijn. Als allerlaatst weten we ook dat Rogue One: A Star Wars Story actrice Valene Kane aanwezig zal zijn bij het evenement.

Conclusie – Eerste Blik

Comic Con Amsterdam is een event waar ik erg naar uit kijk. Ik ben bij de 2016 editie al aanwezig geweest en heb erg genoten van mijn tijd daar. De combinatie van de sfeer, de dealers, shopping & comic areas en rondlopende cosplayers zorgt voor een perfecte Comic Con, waar je nog lang na zult genieten.

You may also like