Trailer Gekte – Eerste Trailer Godzilla vs. Kong nu online

Godzilla vs. Kong is een opkomende Amerikaanse monsterfilm die dit jaar zal uitkomen. De film is geregisseerd door Adam Wingard. De film is een vervolg op Godzilla (2014), Kong: Skull Island (2017) en Godzilla: King of the Monsters (2019). Dit maakt het de vierde film in Legendary’s MonsterVerse. Op 24 januari werd de eerste trailer voor deze opkomende blockbuster film vrijgegeven. Wil jij meer te weten komen over deze aanstaande film? Lees dan snel dit artikel verder. Via dit artikel kun je ook de trailer voor de film bekijken.

Na het zien van de geweldige Godzilla vs. Kong trailer, kreeg ik direct zin om deze film in de bioscoop te gaan zien. Als filmjournalist en filmliefhebber mis ik mijn uitjes naar de bioscoop enorm. Ik hoop dus dat de bioscopen snel open mogen gaan – indien de maatregelen dat toelaten uiteraard. De trailer van deze versus film belooft een blockbuster te zijn die je in de bioscoop gezien moet hebben. Voor zover ik weet staat de release van de film nog op 26 maart. Het blijft dus nog even spannend of we de film ook echt in de bioscopen kunnen gaan zien. In Amerika krijg je ook de kans om de film op HBO Max te zien. De film wordt namelijk gelijktijdig gelanceerd op de streamingdienst.

Adam Wingard is de regisseur van Godzilla vs. Kong. Eerder werk van hem bestaat uit The Guest uit 2014. Maar ook regisseerde hij de Death Note-film uit 2017. Deze film kreeg veel negatieve kritieken van fans en critici. Hopelijk kan Wingard zichzelf toch bewijzen als regisseur met deze monsterlijke blockbuster. Het scenario is geschreven door Terry Rossio. Deze scenarioschrijver heeft redelijk veel goed werk afgeleverd. Zo heeft hij als schrijver meegewerkt aan het scenario van de animatiefilms Aladdin en Shrek, maar ook heeft hij meegewerkt als scenarioschrijver aan de Pirates of the Caribbean-films.

De film heeft ook een redelijk grote sterrencast. Zo keert actrice Millie Bobby Brown terug voor dit nieuwe deel in de franchise. Zij is een grote naam in een redelijk korte tijd geworden. Dit komt door haar rollen in series als Stranger Things, maar ook door haar werk in films als Godzilla: King of the Monsters. Verder bestaat de cast uit Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison en Demián Bichir.

Maar gaat deze monsterfilm nog over meer dan alleen actie en knokken? Het verhaal van Godzilla vs. Kong laat zien dat de titanen en mensen samen leven op aarde. Een geheime groep wil dat de titanen oorlog met elkaar gaan voeren. Ook al zou dit het einde van de mensheid kunnen betekenen. Seismische activiteit op Skull Island lijkt ervoor te gaan zorgen dat Godzilla en Kong tegenover elkaar komen te staan. Dit is allemaal bekend over het plot. Echter wordt er ook sterk gehint dat MechaGodzilla ook in de film voor zal komen. Zo zou die al in de eerste paar seconden van de trailer te zien moeten zijn. Wil jij voor jezelf oordelen of dit klopt? En ben jij benieuwd naar hoe indrukwekkend deze vermakelijke trailer is? Kijk dan snel de eerste trailer van de film hieronder!

Bekijk hier de officiële trailer van Godzilla vs. Kong (2021)!

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.