Sony heeft een brute eerste trailer van Kraven the Hunter uitgebracht

Sony Pictures heeft zojuist de eerste officiële Red Band trailer uitgebracht voor de opkomende Spider-Man spin-off film Kraven the Hunter. Deze opkomende superhelden film is de nieuwste film in Sony’s Spider-Man Universe of Marvel Characters. Dit universum is ook bekend onder zijn afkorting SPUMC. Acteur Aaron Taylor-Johnson speelt de titulaire hoofdrol in Kraven the Hunter. De trailer laat meer dan genoeg brute actie zien. De eerste officiële Red Band trailer bevat meer bruutheid, geweld en actie dan de vorige films (en trailers) van het Spider-Man Universe of Marvel Characters.

Eerder bracht Sony al de films Venom (2018), Venom: Let There Be Carnage (2021) en Morbius (2022) uit in dit filmuniversum. Kraven the Hunter zal dus al de vierde film zijn in het Spider-Man Universe of Marvel Characters. De film wordt geregisseerd door J.C. Chandor. Deze filmmaker kun je kennen voor het regisseren van de (Netflix) blockbuster film Triple Frontier. Daarnaast regisseerde Chandor ook de misdaad en dramafilm A Most Violent Year.

Naast Taylor-Johnson bestaat de cast uit Ariana DeBose als het personage Calypso, Fred Hechinger als Kravens halfbroer Dmitri Smerdyakov (die in de stripboeken ook wel bekend staat als het personage Chameleon) en Christopher Abbott. Er wordt hevig gesuggereerd dat Abbott de grote schurk van de film zal spelen. Een ding is echter wel zeker: de Spider-Man schurk Rhino zal de gevaarlijke antagonist van Kraven the Hunter vormen. De rest van de cast bestaat verder nog uit Alessandro Nivola, Levi Miller en de bekende acteur Russell Crowe.

Het specifieke verhaal is nog niet helemaal bekend, maar Kraven the Hunter zal laten zien hoe Kraven op een reis gaat om reis zich te vestigen als ’s werelds meest vooraanstaande jager. Het is nog onbekend of Kraven hierbij ook nog Spider-Man zal tegenkomen, maar er is wel al bekendgemaakt dat Kraven the Hunter de eerste film uit het Spider-Man Universe of Marvel Characters zal zijn met een R-rating. Kraven the Hunter zal in de Amerikaanse bioscopen uitkomen op 6 oktober 2023. In Nederland zal de film al te zien zijn vanaf 5 oktober 2023.

Bekijk hier de officiële trailer van Kraven the Hunter (2023).

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.