Elemental Winactie | Gesloten

Animatiestudio Pixar keert deze zomer terug naar de Nederlandse bioscopen met de komische en romantische animatiefilm Elemental. Om dit te vieren mag ik samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux een winactie houden voor de film. Met de Elemental Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de animatiefilm Elemental. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Elemental (2023)

Elemental is een Amerikaanse computer geanimeerde romantische tragikomedie film uit 2023. De film is geproduceerd door Walt Disney Pictures en Pixar Animation Studios. Elemental wordt uitgebracht door Walt Disney Studios Motion Pictures. De film is geregisseerd door Peter Sohn. Het scenario van de film is geschreven door Sohn, John Hoberg, Kat Likkel en Brenda Hsueh. Denise Ream dient als producent tot de film. Pete Docter is daarnaast een uitvoerend producent van de film. De oorspronkelijke versie van de film heeft een internationale stemmencast bestaande uit Leah Lewis, Mamoudou Athie, Ronnie del Carmen, Shila Ommi, Wendi McLendon-Covey en Catherine O’Hara.

Na de release van The Good Dinosaur, begon Sohn met het werken aan het filmproject voor Elemental. Hij legde het concept voor aan Pixar om Elemental te ontwikkelen, gebaseerd op het idee of vuur en water ooit met elkaar in contact zouden kunnen komen. Sohn nam voor het regisseren van de film veel inspiratie uit zijn jeugd. Hij groeide op als de zoon van immigranten in New York City in de jaren 1970. Zijn levenservaring benadrukt de kenmerkende culturele en etnische diversiteit van de filmwereld van Elemental.

Elemental Winactie
Bron: Filmdepot.nl, The Walt Disney Company Benelux, Disney Nederland, Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures en Walt Disney Studios Motion Pictures International.

Het verhaal is geïnspireerd op romantische films als Guess Who’s Coming to Dinner uit 1967, Moonstruck uit 1987 en Amélie uit 2001. De productie van Elemental duurde zeven jaar. Er werd zowel in de studio als bij de filmmakers thuis gewerkt aan de film. Het verhaal van Elemental werd op afstand voltooid. Elemental beleefde zijn wereldpremière als de afsluitende film van het 76ste Cannes Film Festival op 27 mei 2023. De film werd daarna in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 16 juni 2023. In de Nederlandse bioscopen zal Elemental te zien zijn vanaf 12 juli 2023.

De recensenten spraken zich positief uit over de animatie van de film, maar vonden het scenario wat teleurstellend. Maar waar gaat het verhaal van Elemental over? Elemental speelt zich af in Element City. Een stad waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samen leven. In de film leren we Ember kennen. Ze is een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, waterige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waarin ze leven in twijfel begint te trekken.

Bekijk hier de officiële Nederlands gesproken trailer van Elemental (2023).

De voorwaarden van de Elemental Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Elemental Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Elemental Winactie
Bron: Filmdepot.nl, The Walt Disney Company Benelux, Disney Nederland, Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures en Walt Disney Studios Motion Pictures International.

Zo doe je mee aan de Elemental Winactie

Deze winactie voor de film Elemental is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Een gedachte over “Elemental Winactie | Gesloten”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.