Euphoria Winactie | Gesloten

Op 2 november 2022 brachten Warner Home Video en Day One MPM de ongelooflijke dramareeks Euphoria uit op DVD. De Euphoria (5-disc) Boxset bevat alle zestien afleveringen van beide seizoenen. Daarnaast bevat de Boxset ook de twee speciale afleveringen die seizoen 1 en 2 overbruggen. Ook bevat de Euphoria Boxset meer dan twee uur aan bonusmateriaal. Het geweldige nieuws is dat ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie mag houden voor deze Boxset. Met de Euphoria Winactie mag ik eenmaal een DVD Boxset weggeven van de serie Euphoria. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Over Euphoria Seizoen 1 en Seizoen 2

Euphoria is een Amerikaanse tienerdrama televisieserie dat bedacht en geschreven is door Sam Levinson. Hij bedacht de serie voor HBO en baseerde het op de gelijknamige Israëlische miniserie – dat gemaakt was door Ron Leshem en Daphna Levin. De cast van de eerste twee seizoenen van Euphoria bestaat onder andere uit Zendaya, Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Martha Kelly, Storm Reid, Hunter Schafer, Algee Smith, Sydney Sweeney, Colman Domingo, Javon “Wanna” Walton, Austin Abrams, en Dominic Fike.

De show ontving tot nu toe over het algemeen positieve recensies, waarbij de recensenten met lof spraken over de cinematografie, de muzikale score, de acteerprestaties van de cast, en het verhaal. Echter werd de show ook controversieel ontvangen door sommige recensenten. Dit kwam door de naaktheid en seksuele scènes, wat sommige critici overdreven vonden vanwege de leeftijd van de belangrijkste personages. Het is de op één na meest bekeken show in de geschiedenis van HBO. De meest bekeken show is Game of Thrones. Euphoria seizoen 1 ging in première op 16 juni 2019. De serie werd verlengd voor een tweede seizoen in juli 2019.

Bekijk hier de officiële trailer van Euphoria Seizoen 1.

Er kwamen twee specials – met een speeltijd van een uur – uit in december 2020 en januari 2021. Het tweede seizoen ging in première op 9 januari 2022. In februari 2022 werd de serie alweer verlengd voor een derde seizoen. De serie heeft talrijke onderscheidingen ontvangen, waaronder nominaties voor de Primetime Emmy Award voor Outstanding Drama Series. Voor haar optreden won Zendaya twee Primetime Emmy Awards en een Satellite Award voor Beste Actrice in een Dramaserie. Zendaya was genomineerd voor dezelfde prijs voor seizoen twee, net als Sydney Sweeney, Colman Domingo en Martha Kelly.

Het verhaal van Euphoria seizoen 1 gaat over de 17-jarige Rue Bennett die na haar verblijf in een afkickkliniek niet van plan is om van de drugs af te blijven. De serie keert terug met twee speciale afleveringen die zich afspelen in de periode voor Kerstmis. In Euphoria seizoen 2 volgen we Rue’s dynamische groep vrienden, die op de drempel van het nieuwe jaar hun keuzes in twijfel trekken.

Bekijk hier de officiële trailer van Euphoria Seizoen 2.

Voorwaarden Euphoria Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD Blu-ray, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Euphoria Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, A24, Home Box Office (HBO), Little Lamb, The Reasonable Bunch, en HBO.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Euphoria Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, A24, Home Box Office (HBO), Little Lamb, The Reasonable Bunch, en HBO.

Zo doe je mee aan de Euphoria Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Euphoria Winactie tot en met 28 november 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Youtube, TikTok of Twitter.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.