Evil Dead Rise Winactie | Gesloten

Op 12 juli 2023 brengen Warner Home Video en Day One MPM de bovennatuurlijke horrorfilm Evil Dead Rise uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten voor de film. Met de Evil Dead Rise Winactie mag ik twee keer een Blu-ray weggeven van de film Evil Dead Rise. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Evil Dead Rise (2023)

Evil Dead Rise is een Amerikaanse bovennatuurlijke horrorfilm uit 2023. De film is geregisseerd door Lee Cronin. De regisseur was ook verantwoordelijk voor het scenario van de film. Evil Dead Rise is de vijfde film uit de Evil Dead filmreeks. Lily Sullivan en Alyssa Sutherland spelen de hoofdrollen in deze horrorfilm. De rest van de cast bestaat uit onder andere Morgan Davies, Gabrielle Echols en Nell Fisher. Evil Dead Rise vertelt het bizarre verhaal van twee van elkaar vervreemde zussen.

Als hun hereniging wordt verstoord door vleesgeworden demonen moeten ze vechten voor hun leven in dit angstaanjagende familieverhaal. De film zou oorspronkelijk rechtstreeks op streamingdienst HBO Max uitgebracht worden, maar Warner Bros. Pictures besloot de film toch een bioscooprelease te geven na positieve testscreenings. De film zou uiteindelijk zijn wereldpremière beleven op het South by Southwest (SXSW) op 15 maart 2023. De film werd in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 21 april 2023.

In Nederland was de film in de bioscopen te zien vanaf 20 april 2023. In de Belgische bioscopen was Evil Dead Rise te zien vanaf 19 april 2023. Evil Dead Rise ontving over het algemeen positieve recensies van de critici. De film bracht meer dan 146 miljoen Amerikaanse dollars op tegen een productiebudget van rond de 19 miljoen Amerikaanse dollars. Hiermee werd Evil Dead Rise de best verdienende film uit de filmreeks.

Bekijk hier de officiële trailer van Evil Dead Rise (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Evil Dead Rise Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Evil Dead Rise Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Evil Dead Rise Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Warner Bros. Pictures International Holland, Department of Post, Ghost House Pictures, New Line Cinema, Warner Bros., Wild Atlantic Pictures, Warner Bros. Nederland en Warner Bros. Holland.

Zo doe je mee aan de Evil Dead Rise Winactie

Deze winactie voor de film Evil Dead Rise is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Een gedachte over “Evil Dead Rise Winactie | Gesloten”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.