Faithfully Yours Winactie | Gesloten

Op 28 april 2023 bracht Dutch FilmWorks de Nederlandse thriller film Faithfully Yours uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie opzetten voor de film. Met de Faithfully Yours Winactie mag ik een keer een DVD weggeven van de film Faithfully Yours. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot de samenwerking.

Over Faithfully Yours (2022)

Faithfully Yours is een Nederlandse thriller film uit 2022. De film is geregisseerd door André van Duren. De cast van de film bestaat uit onder andere Bracha van Doesburgh, Elise Schaap, Nasrdin Dchar, Gijs Naber, Hannah Hoekstra en Matteo Simoni. De film werd op 22 december 2022 uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. Het verhaal van Faithfully Yours gaat over Bodil en Isabel. Ze nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust.

Tijdens deze weekenden zijn de vriendinnen elkaars alibi om vreemd te gaan. Dit doen ze puur voor de spanning en ontlading. Samen werken ze alle details zorgvuldig uit zodat hun echtgenoten er nooit achter komen. Wanneer Isabel ineens vermist raakt, lijkt alles te wijzen op een misdrijf. Terwijl de politie een onderzoek start en de echtgenoten naar België komen, raakt Bodil steeds verder verstrikt in het web van leugens dat door haar en Isabel met zorg is opgebouwd.

Bekijk hier de officiële teaser trailer van Faithfully Yours (2022).

De voorwaarden van de Faithfully Yours Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder een naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Faithfully Yours Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Faithfully Yours Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Bol.com en Millstreet Films.

Zo doe je mee aan de Faithfully Yours Winactie

De winactie voor de film Faithfully Yours is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.