Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Winactie | Gesloten

Newt Scamander en Albus Dumbledore keerden eerder dit jaar terug in de nieuwste film uit de Wizarding World-franchise en de Fantastic Beasts filmreeks. De film was eerder al in de Nederlandse en Belgische bioscopen te zien. Het leuke nieuws is dat Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore op 24 augustus 2022 uitgebracht wordt op 4K Ultra HD, Blu-ray, DVD en Steelbook door Warner Home Video en Day One MPM.

Om de release van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore te vieren, organiseer ik een winactie voor de film. Met de Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Winactie mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM drie keer een Blu-ray weggeven van de film. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking!

Over Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022)

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is een fantasiefilm uit 2022. De film is geregisseerd door David Yates. Het scenario is geschreven door J. K. Rowling en Steve Kloves. De film is een vervolg op Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Daarnaast is dit het derde deel in de Fantastic Beasts filmreeks en de elfde film uit de Wizarding World-franchise. De cast van de film bestaat uit Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams, Mads Mikkelsen en Katherine Waterston.

Het verhaal van de film gaat over de strijd tussen Albus Dumbledore en Gellert Grindelwald. Professor Albus Dumbledore weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van tovenaar Newt Scamander. Newt gaat samen met een team van tovenaars, heksen en zijn vriend Jacob een gevaarlijke missie aan waarbij ze tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Winactie
Bron: Warner Bros. Pictures International Holland, Filmdepot, Warner Bros. Nederland, Warner Bros., Heyday Films, Warner Home Video en Day One MPM.

Het was altijd de bedoeling om van de Fantastic Beasts filmreeks minimaal een trilogie te maken. De derde Fantastic Beasts-film kreeg een oorspronkelijke releasedatum voor november 2020, maar werd uiteindelijk door de Covid-19-pandemie uitgesteld tot 2022. Johnny Depp, die eerder Grindelwald speelde, zou oorspronkelijk ook terugkeren voor de derde film. In november 2020 werd aan hem gevraagd om ontslag te nemen. Dit werd gedaan naar aanleiding van een rechtszaak tegen hem wegens beschuldigingen van huiselijk geweld. Uiteindelijk zou Mads Mikkelsen de rol van Johnny Depp overnemen.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore beleefde zijn première in Londen op 29 maart 2022. De film werd in België en in Nederland op 6 april 2022 uitgebracht. De film ontving gemixte reacties van recensenten en bracht 405 miljoen Amerikaanse dollars op tegen een budget van 200 miljoen Amerikaanse dollars. Hiermee werd de film de laagst verdienende film uit de Wizarding World-franchise.

Bekijk hier de officiële trailer van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Winactie
Bron: Warner Bros. Pictures International Holland, Filmdepot, Warner Bros. Nederland, Warner Bros., Heyday Films, Warner Home Video en Day One MPM.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Winactie
Bron: Warner Bros. Pictures International Holland, Filmdepot, Warner Bros. Nederland, Warner Bros., Heyday Films, Warner Home Video en Day One MPM.

Zo doe je mee aan de Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Winactie!

Je kunt je aanmelden voor de Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Winactie tot 30 augustus 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, TikTok, Twitter of Youtube.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

4 gedachten over “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Winactie | Gesloten

  1. Ik ben geen enkele lid van social media , want ik heb het hekel aan en aangezien dat je moet verplicht vinken om mee te doen van deze leuke actie.

    1. Goedemorgen Jolande, ik heb de formulieren van de winacties aangepast, zodat mensen nu niet meer verplicht hoeven in te vullen waar ze me volgen op sociale media. Als je nog steeds leuk vindt, kun je dus meedoen met deze winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.