Fantasy Island Giveaway (2020) | Dvd – Gesloten

Fantasy Island Giveaway Afbeelding

Update: Er is contact opgenomen met de winnaar. Iedereen bedankt voor het meedoen! En wellicht tot een volgende keer!

Fantasy Island is al sinds 8 juli te koop op Blu-ray en Dvd. In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment mag ik een Fantasy Island Giveaway houden. Bij deze Fantasy Island Giveaway mag ik 1 Dvd exemplaar weggeven. Wil jij weten hoe jij kans kan maken op een Dvd exemplaar van deze film? Lees dan snel dit Fantasy Island Giveaway artikel verder!

Over Fantasy Island

In Fantasy Island (2020) zorgt de raadselachtige Mr. Roarke (Michael Peña) er in een afgelegen luxe tropisch resort voor dat de geheime dromen van zijn gasten uitkomen. Wanneer de dromen van deze gasten veranderen in nachtmerries, moeten ze hun best doen om nog heelhuids van eiland af te komen.

De film is geregisseerd door Jeff Wadlow en heeft onder andere Micheal Peña, Lucy Hale, Maggie Q en Michael Rooker in de cast zitten.

Fantasy Island Giveaway
Lucy Hale speelt ook in Fantasy Island.

Stukje uit Mijn Recensie

Na het zien van de Unrated Cut van Fantasy Island ben ik enorm blij dat ik niet eerst de beschrijving heb gelezen. Als ik dit wel gedaan zou hebben, zou ik me hoogstwaarschijnlijk zeer voorgelogen hebben gevoeld. Er kan namelijk met volledige zekerheid gezegd worden dat de Unrated Cut van deze film een slappe hap is die op geen enkel moment angstaanjagend of expliciet genoemd kan worden.

Voor een horror-film gebeuren er vrij weinig enge of verschrikkelijke dingen op het scherm. Tuurlijk zijn er scènes waarin mensen gemarteld of vermoord worden. Maar dit gebeurt op zo’n voorspelbare en ongeïnspireerde manier. Hierdoor ga je eerder gapen dan dat je schrikt. Deze film is simpelweg gewoon enorm saai en niet leuk om naar te kijken.

Lees de volledige recensie hier.
Bekijk hier de officiële trailer van Fantasy Island (2020).

Voorwaarden Fantasy Island Giveaway

  1. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk.
  2. De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  3. Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  4. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de Prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  5. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  6. Vul je correcte adres-gegevens in, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  7. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen aan Fantasy Island Giveaway

Vul hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze Fantasy Island Giveaway. Je kunt je aanmelden voor deze Giveaway tot 4 oktober 00:01. Ik zal op 4 of 5 oktober contact opnemen met de winnaar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Gerelateerde Artikelen

Roald Dahl's The Witches Giveaway

Roald Dahl’s The Witches Giveaway | Blu-ray

In samenwerking met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een Roald Dahl’s The Witches Giveaway houden. Mijn dank aan beiden voor deze samenwerkingsmogelijkheid. De prijs van deze giveaway is één Blu-ray exemplaar van Roald Dahl’s The Witches die naar de winnaar toegestuurd zal worden.

Lees Verder >
Roald Dahl's The Witches (2020)

Roald Dahl’s The Witches (2020) – Film Recensie

Roald Dahl’s The Witches is een fantasie familiefilm uit 2020. De film is geregisseerd door Robert Zemeckis. Het verhaal is geschreven door Zemeckis, Kenya Barris en Guillermo del Toro. Er zijn dus grote namen verbonden aan deze film, maar betekent dit ook dat de film daadwerkelijk goed of geweldig is?

Lees Verder >
Beau Séjour Reeks 2

Beau Séjour Reeks 2 – Recensie

Vandaag recenseer ik Beau Séjour Reeks 2. Beau Séjour is een Belgische dramaserie van productiehuis De Mensen. De serie is gecreëerd door Nathalie Basteyns, Kaat Beels, Sanne Nuyens en Bert van Dael. Beau Séjour Reeks 2 is nu te koop op DVD.

Lees Verder >

Dé Beste Plek voor Nederlandse Recensies & Giveaways

Blu-ray & DVD

On Demand

Games

Neem contact op

Klik op de knop hieronder om bij de contact-pagina te komen van deze website. Of stuur hoofdredacteur Seb direct een mail via contact@sebkijk.nl.