Fast & Furious 9 Steelbook Giveaway | Gesloten

Vanaf vandaag krijgen jullie de kans om mee te doen met de Fast & Furious 9 Steelbook Giveaway. Met deze giveaway geef ik een keer een 4K Ultra HD Blu-ray Steelbook weg van de film Fast & Furious 9. De film bevat een 4K en 2D Blu-ray disc. Lees dit artikel verder om erachter te komen waar de film over gaat, en hoe je mee kan doen aan deze giveaway! Liever meedoen met een andere giveaway?

Klik dan hier om bij de pagina met andere giveaways te komen. Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM brachten op 17 november 2021 de film uit in Nederland. Mijn dank aan beide voor de samenwerking en het verschaffen van een giveaway exemplaar. Fast & Furious 9 is nu te koop op 4K Ultra HD (met en zonder Steelbook), Blu-ray, DVD en Video on Demand.

Over Fast & Furious 9 (2021)

Fast & Furious 9 is een Amerikaanse actiefilm uit 2021. De film is in de Verenigde Staten van Amerika ook bekend als F9, en F9: The Fast Saga. Fast & Furious 9 is de internationale titel van de film. De film is geregisseerd door Justin Lin naar een scenario van Daniel Casey en Lin zelf. Fast & Furious 9 is het vervolg op The Fate of the Furious uit 2017. Daarnaast is de film het negende hoofddeel, en de tiende film uit de Fast & Furious-franchise.

In de film spelen Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, John Cena, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Michael Rooker, Helen Mirren, Kurt Russell, en Charlize Theron de hoofdrollen. In F9 komen Dominic Toretto en het team samen om een wereldschokkend complot te stoppen onder leiding van Toretto’s broer, Jakob.

F9 was oorspronkelijk gepland voor wereldwijde release door Universal Pictures op 19 april 2019, maar werd verschillende keren uitgesteld. De film werd eerst uitgesteld vanwege de release van de film Hobbs & Shaw. Daarna vanwege de geplande release van Eon Productions’s No Time to Die (2021), en vervolgens door de COVID-19 pandemie. De film ging in Zuid-Korea in première en werd internationaal uitgebracht op 19 mei 2021, en in de Verenigde Staten op 25 juni 2021.

De film kreeg gemengde kritieken met lof voor de stunts en Lins regie, maar kritiek op de onrealistische actiescènes en het typerende formule script. F9 vestigde verschillende pandemische box office records en werd de op drie na best verdienende film van 2021. Een vervolg is gepland voor 19 mei 2023.

Fast & Furious 9 Steelbook Giveaway
Bron: Universal Pictures Nederland, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, One Race Films, Perfect Storm Entertainment, Original Film en Roth/Kirschenbaum Films.

Informatie en Voorwaarden Fast & Furious 9 Steelbook Giveaway

  1. Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan altijd een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.
  2. De winnaars van deze giveaway zullen via een mail op de hoogte gesteld worden van hun winst.
  3. Als winnaar krijg je de prijs uiteraard gratis opgestuurd via de post.
  4. Bij deze giveaway kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen.
  5. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een mailadres. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  6. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  7. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  8. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel contact met hen kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Hoe kan ik meedoen aan de Fast & Furious 9 Steelbook Giveaway?

Je kunt je aanmelden voor deze giveaway tot 3 januari 2022 00:01. Ik zal dan spoedig contact opnemen met de winnaar. Als je mee wilt doen aan deze giveaway, dan moet je twee stappen ondernemen.

  1. Vul hieronder het formulier in en klik op verzenden. Ik krijg hiervan een melding binnen en zal je gegevens alleen gebruiken voor deze giveaway.
  2. Extra kans maken op de prijs? Volg SebKijk dan op Instagram.
[contact-form-7 id=”22766″ title=”Fast & Furious 9 Steelbook Giveaway | 4K Ultra HD Blu-ray_copy”]

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.