Fast X Winactie | Gesloten

Vanwege het grote succes rondom mijn winactie van Fast X mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM nogmaals een winactie opzetten voor deze film. Met deze Fast X Winactie mag ik een keer een 4K UHD Blu-ray weggeven van de film Fast X. De 4K UHD Blu-ray editie van Fast X bevat ook een Full-HD Blu-ray disc. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Fast X (2023)

Fast X is een Amerikaanse actiefilm uit 2023. De film staat ook bekend als Fast & Furious 10 en is geregisseerd door Louis Leterrier. Het scenario van de film is geschreven door Dan Mazeau en Justin Lin. Ze baseerden hun scenario op het verhaal dat ze samen schreven met Zach DeanFast X is een vervolg op F9 en de tiende film uit de filmreeks – of de elfde film als je spin-off Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw meetelt.

De cast van de film bestaat uit onder andere Vin DieselMichelle RodriguezTyrese GibsonChris “Ludacris” BridgesJason MomoaNathalie EmmanuelJordana BrewsterJohn CenaJason StathamSung KangAlan RitchsonDaniela MelchiorScott EastwoodHelen MirrenCharlize TheronBrie Larson en Rita MorenoFast X beleefde zijn wereldpremière in Rome op 13 mei 2023.

Fast X Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Benelux, One Race Films, Universal Pictures, Universal Pictures Nederland, Original Film, Perfect Storm Entertainment en Roth/Kirschenbaum Films.

Er is al bekend gemaakt dat de film een vervolg zal krijgen. De volgende film zal uitkomen in 2025. In Fast X begint het einde van een van de populairste en meest legendarische filmreeksen van de afgelopen 25 jaar. Het verhaal gaat opnieuw over Dom Toretto en zijn familie. In de tiende film gaan ze de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist: Dante Reyes.

Dante is een levensgevaarlijke vijand die terugkeert uit de schaduwen van het verleden. Deze vijand is vastbesloten wraak te nemen op Dom door zijn familie kapot te maken en iedereen die hij liefheeft te vernietigen. Dom en zijn team wisten de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn imperium uit te schakelen op een brug in Rio de Janeiro. Alleen wisten ze toen niet dat de zoon van Hernan Reyes, Dante, hiervan getuige was. De afgelopen twaalf jaar heeft hij een plan uitgedacht om wraak te nemen, waarbij Doms achtjarige zoon het uiteindelijke doel van Dante’s wraak is.

Bekijk hier de officiële trailer van Fast X (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Fast X Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Fast X Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Fast X Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Benelux, One Race Films, Universal Pictures, Universal Pictures Nederland, Original Film, Perfect Storm Entertainment en Roth/Kirschenbaum Films.

Zo doe je mee aan de Fast X Winactie

Deze winactie voor de film Fast X is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.