Fast X Winactie | Gesloten

Vin Diesel, Michelle Rodriguez en meer keren deze maand weer terug naar het grote scherm, want Fast X zal vanaf 17 mei 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Om dit te vieren mag ik samen Triple P Entertainment en Universal Pictures International (UPI) een winactie opzetten voor de film. Met de Fast X Winactie mag ik drie keer een prijzenpakket weggeven van de film Fast X. Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten voor de film Fast X, een pet en een handdoek. Mijn dank aan Triple P Entertainment en Universal Pictures International (UPI) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking!

Over Fast X (2023)

Fast X is een Amerikaanse actiefilm uit 2023. De film staat ook bekend als Fast & Furious 10 en is geregisseerd door Louis Leterrier. Het scenario van de film is geschreven door Dan Mazeau en Justin Lin. Ze baseerden hun scenario op het verhaal dat ze samen schreven met Zach Dean. Fast X is een vervolg op F9 en de tiende film uit de filmreeks – of de elfde film als je spin-off Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw meetelt. De cast van de film bestaat uit Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jason Momoa, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Jason Statham, Sung Kang, Alan Ritchson, Daniela Melchior, Scott Eastwood, Helen Mirren, Charlize Theron, Brie Larson en Rita Moreno.

Fast X zal zijn wereldpremière beleven in Rome op 13 mei 2023. Er is recent bekend gemaakt dat de film een vervolg zal krijgen, wat ook zal dienen als de laatste film uit hoofdreeks. Dit laatste deel zal uitkomen in 2025. In Fast X begint het einde van een van de populairste en meest legendarische filmreeksen van de afgelopen 25 jaar. Het verhaal gaat opnieuw over Dom Toretto en zijn familie. In de tiende film gaan ze de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist: Dante Reyes.

Dante is een levensgevaarlijke vijand die terugkeert uit de schaduwen van het verleden. Deze vijand is vastbesloten wraak te nemen op Dom door zijn familie kapot te maken en iedereen die hij liefheeft voor altijd te vernietigen. Dom en zijn team wisten de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn imperium uit te schakelen op een burg in Rio de Janeiro. Alleen wisten ze toen niet dat de zoon van Hernan Reyes, Dante, hiervan getuige was. De afgelopen twaalf jaar heeft hij een plan uitgedacht om wraak te nemen, waarbij Doms achtjarige zoon het uiteindelijke doel van Dante’s wraak is.

Bekijk hier de officiële trailer van Fast X (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Fast X Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder een naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Fast X Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Fast X Winactie
Bron: Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI), One Race Films, Universal Pictures, Universal Pictures Nederland, Original Film, Perfect Storm Entertainment en Roth/Kirschenbaum Films.

Zo doe je mee aan de Fast X Winactie

Je kunt je voor de Fast X Winactie aanmelden tot en met 19 mei 2023. Om je aan te melden voor de Fast X Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Fast X Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Een gedachte over “Fast X Winactie | Gesloten”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.