Firestarter Winactie | Bioscoop Vrijkaarten

Samen met NBCUniversal en Universal Pictures International (UPI) mag ik een winactie houden voor de opkomende horrorfilm Firestarter. Met de Firestarter Winactie mag ik twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Firestarter. Met deze bioscoop vrijkaarten kun je dus alleen gratis naar de film Firestarter. Nog niet overtuigd om mee te doen? Lees dan snel in dit artikel waar de film over gaat en hoe je gratis mee kan doen aan deze bijzondere winactie!

Over Firestarter (2022)

Firestarter is een Amerikaanse sciencefiction horrorfilm uit 2022. De film is geregisseerd door Keith Thomas en het scenario is geschreven door Scott Teems. Het scenario is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. Daarnaast is de film ook een reboot van de gelijknamige filmadaptatie uit 1984. De cast van de film bestaat uit Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon, Kurtwood Smith, John Beasley, Michael Greyeyes, en Gloria Reuben. De film is geproduceerd door Jason Blum en Akiva Goldsman.

Firestarter zal uitgebracht worden in de Nederlandse bioscopen op 12 mei 2022. De film komt in de Amerikaanse bioscopen uit op 13 mei 2022. De film wordt uitgebracht in Nederland door Universal Pictures International (UPI). In deze spannende film probeert een meisje met bijzondere vurige krachten haar familie en zichzelf te beschermen tegen duistere krachten.

Bekijk hier de officiële trailer van Firestarter (2022).

Voorwaarden Firestarter Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoop vrijkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Firestarter Winactie
Bron: Blumhouse Productions, Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI), NBCUniversal, Universal Pictures Nederland, Angry Adam Productions, BoulderLight Pictures, Night Platform, en Weed Road Pictures.

Hoe kan ik meedoen aan de Firestarter Winactie?

Je kunt je aanmelden voor de Firestarter Winactie tot 19 mei 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 11 mei 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als groot filmfanaat volgt hij zijn droom om een professioneel recensent en filmjournalist te worden.

Een gedachte over “Firestarter Winactie | Bioscoop Vrijkaarten”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.