Five Nights at Freddy’s Winactie | Gesloten

Op 17 januari 2024 brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM de gameverfilming Five Nights at Freddy’s uit op Blu-ray en DVD. Om de fysieke media release van Five Nights at Freddy’s te vieren, mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie opzetten voor de film. Met de Five Nights at Freddy’s Winactie mag ik twee keer een Blu-ray weggeven van de film.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze gruwelijke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Five Nights at Freddy’s (2023)

Five Nights at Freddy’s is een Amerikaanse bovennatuurlijke horrorfilm uit 2023. De film is geregisseerd door Emma Tammi. De regisseur schreef het scenario van de film samen met Scott Cawthon en Seth Cuddeback. Ze baseerden het scenario op een verhaal dat geschreven is door CawthonChris Lee Hill en Tyler MacIntyre. De film is geproduceerd door Blumhouse Productions en Scott Cawthon Productions.

Five Nights at Freddy’s is gebaseerd op de gelijknamige videogamereeks dat bedacht is door Cawthon. De cast van de film bestaat uit onder andere Josh HutchersonElizabeth LailPiper RubioKat Conner SterlingMary Stuart Masterson en Matthew Lillard. De film werd op 27 oktober 2023 in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht. Five Nights at Freddy’s werd in Amerika tegelijkertijd in de bioscopen en op streamingdienst Peacock uitgebracht.

Five Nights at Freddy’s werd op 26 oktober 2023 in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. Het verhaal van de film volgt een bewaker met persoonlijke problemen als hij aan zijn nieuwe baan begint bij Freddy Fazbear’s Pizza. Al tijdens zijn eerste nachtdienst komt hij erachter dat de nacht doorkomen bij Freddy Fazbear’s Pizza nog niet zo eenvoudig is.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Five Nights at Freddy’s (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Five Nights at Freddy’s Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Five Nights at Freddy’s Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar wel 16 jaar. Five Nights at Freddy’s heeft namelijk een kijkwijzer van 16+. Win je de prijs en ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Five Nights at Freddy's Winactie
Bron: Bol.com, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Nederland, Universal Pictures, Blumhouse Productions, ScottGames, Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM en Scott Cawthon Productions.

Zo doe je mee aan de Five Nights at Freddy’s Winactie

Deze winactie voor de film Five Nights at Freddy’s is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.