Fly Me to the Moon Winactie | Gesloten

Op 11 juli 2024 brengt Sony Pictures Releasing via Universal Pictures International (UPI) de Amerikaanse film Fly Me to the Moon uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van Fly Me to the Moon te vieren, mag ik samen met Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI) en Sony Pictures Releasing een winactie opzetten voor de film. Met de Fly Me to the Moon Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Fly Me to the Moon.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze bijzondere prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Fly Me to the Moon (2024)

Fly Me to the Moon is een Amerikaanse romantische komediefilm uit 2024. De film is geregisseerd door Greg Berlanti. Het scenario van de film is geschreven door Keenan Flynn, Rose Gilroy en Bill Kirstein. De cast van de film bestaat uit (o.a.) Scarlett Johansson, Channing Tatum, Anna Garcia, Woody Harrelson, Nick Dillenburg, Noah Robbins en Colin Woodell. De film heeft een speeltijd van 132 minuten.

Fly Me to the Moon zal vanaf 10 juli 2024 in enkele Nederlandse bioscopen in de voorpremière te zien zijn. De film zal officieel in de Nederlandse bioscopen uitgebracht worden op 11 juli 2024. Fly Me to the Moon wordt in de Amerikaanse en Canadese bioscopen uitgebracht op 12 juli 2024. De film zal later te streamen zijn op Apple TV+. Wanneer de film uitgebracht zal worden op deze streamingdienst, is nog niet bekend.

Het filmverhaal volgt het marketingwonderkind Kelly Jones. Ze wordt ingeschakeld om NASA’s imago op te krikken. Daarbij maakt ze het Cole Davis, die de leiding heeft over de maanmissie, flink lastig. De spanningen lopen al snel hoog op. Als de president besluit dat de missie hoe dan ook moet lukken, moet Jones als back-up een in scène gezette maanlanding filmen. En dan kan het aftellen pas echt beginnen…

Bekijk hierboven de officiële laatste trailer van Fly Me to the Moon (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Fly Me to the Moon Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Fly Me to the Moon Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Fly Me to the Moon Winactie
Bron: Triple P Entertainment, Sony Pictures Releasing, Universal Pictures International (UPI), Apple Studios en These Pictures.

Zo doe je mee aan de Fly Me to the Moon Winactie

Deze winactie voor de film Fly Me to the Moon is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.