Franchised Aankondiging – Game of Marvels Maand op sebkijk!

Marvel Studios logo.svg

Het is deze website al vaker overkomen. Komen met een groots idee. Vervolgens het introduceren en daarna het nooit meer aanpakken. Dit was ook het geval voor mijn grootse plannen met mijn rubriek Franchised: Een Beeld Bootcamp. Hiervoor wilde ik dagelijks afleveringen kijken van Game of Thrones, wekelijks meerdere films van Marvel kijken en maandelijks een film kijken van Star Wars. En raad eens hoeveel ik daarvan heb gekeken? Helemaal niks. Als een wilde baas. Maar in alle serieusheid; ik baal er zelfs best van. Dus nu ga ik het nog een keer proberen door deze maand all-in te gaan en deze maand de naam Game of Marvels te geven. Sorry Star Wars.

Game of Marvels – Introductie

Voor de mensen die woordcombinaties begrijpen, zal ik het even wat duidelijker maken. De Maand van Game of Marvels staat voor een combinatie van een maand vol Game of Thrones en een maand vol Marvel Studios´ films. Dit om te vieren dat de finales van beide Game of Thrones en Marvel Studios deze maand zullen uitkomen. Technisch gezien zal de laatste aflevering van Game of Thrones pas uitkomen op 19 mei 2019 in de Verenigde Staten, maar het gaat er meer om dat de ´´final season´´ van Game of Thrones begint op 14 april 2019 (15 april 2019 in Nederland). Hiervoor wil ik in 2 weken tijd alle afleveringen die hiervoor kwamen hebben bekeken. Daarnaast zal op 24 april 2019 de finale film van de Infinity Saga van Marvel Studios uitkomen. Ook wel bekend als Avengers: Endgame. Hiervoor wil ik alle Marvel Studios films, inclusief Captain Marvel opnieuw hebben bekeken en hebben gerecenseerd. Ook wil ik alle zeven seizoenen van Game of Thrones recenseren voordat het achtste seizoen begint. Of ik dit recenseer per aflevering of per seizoen weet ik nog niet zeker.

Game of Thrones - Seizoen 1 Foto
Foto: HBO, Game of Thrones, Flickr & BagoGames

De BeeldSchema´s

Voor Game of Thrones geld het volgende beeldschema. Op 14 april zal in de avond de eerste aflevering van het achtste seizoen uitkomen op HBO. Er zijn al 7 seizoenen eerder uitgekomen met 67 afleveringen. Waarschijnlijk zal de eerste aflevering van seizoen 8 in Nederland pas echt te zien zijn op 15 april. Dus heb ik 14 dagen om deze afleveringen te kijken. Nu heb ik momenteel de afleveringen niet tot beschikking, dus moet ik hier nog eerst aankomen. Dat kan binnen 1 dag geregeld worden. Dus dan heb ik in totaal nog 13 dagen om Game of Thrones (seizoenen 1 tot en met 7) te bekijken. Dat betekent dat ik 11 dagen lang 5 afleveringen moet kijken en 2 dagen lang 6 afleveringen moet kijken. Ik begin op 2 april 2019 met Game of Thrones Seizoen 1 Aflevering 1. Voor de Marvel Cinematic Universe heb ik in totaal 24 dagen, inclusief 1 april 2019, om 21 films te kijken. Mijn plan is om elke dag startende op 1 april 2019 een film van het MCU te bekijken. Natuurlijk startend met Iron Man (2008). Ik zal proberen dagelijks een recensie te plaatsen of een artikel vol met informatie en leuke feitjes over Marvel Studios en Game of Thrones. Dus begin je alvast maar klaar te maken, want Game of Marvels is here….

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!