Freaky Winactie | Gesloten

Deed je mee aan de Freaky Winactie, maar heb je niet gewonnen? Dan heb ik nu goed nieuws voor je. Samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM geef ik nog een keer een Blu-ray weg van de film Freaky. Wil je eerst meer te weten komen over de film, dan is dit artikel ook zeker geschikt voor je! Lees snel verder om er achter te komen hoe je kans maakt op de Blu-ray van deze Freaky Winactie.

Over Freaky (2020)

Freaky is een Amerikaanse slasher komedie film uit 2020. De film is geregisseerd door Christopher Landon. Hij schreef het scenario samen met Michael Kennedy. De cast bestaat onder andere uit Vince VaughnKathryn NewtonKatie FinneranCeleste O’Connor, en Alan Ruck. In deze film, die een variant is op Freaky Friday, wisselt een tienermeisje per ongeluk van lichaam met een mannelijke seriemoordenaar van middelbare leeftijd. Jason Blum werkte aan de film als producent. Dit deed hij onder zijn Blumhouse Productions vlag.

Freaky ging in première op Beyond Fest op 8 oktober 2020, en werd in de bioscoop uitgebracht in de Verenigde Staten op 13 november 2020. In Nederland kwam de film uit in de bioscopen op 20 november 2020. De film ontving positieve kritieken van critici, die de prestaties van Vaughn en Newton prezen, evenals de mix van horror en komedie. Sinds 20 oktober is Freaky te koop op Blu-ray en DVD in Nederland. Mijn dank aan Day One MPM en Universal Pictures Nederland voor het verschaffen van enkele winactie exemplaren.

Freaky Winactie
Bron: Universal Pictures Nederland, Day One MPM, Blumhouse Productions, Divide/Conquer, Universal Pictures Home Entertainment en Universal Pictures International (UPI).

Informatie en Voorwaarden Freaky Winactie

  1. Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan altijd een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.
  2. De winnaars van deze giveaway zullen via een mail op de hoogte gesteld worden van hun winst.
  3. Als winnaar krijg je de prijs uiteraard gratis opgestuurd via de post.
  4. Bij deze giveaway kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen.
  5. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een mailadres. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  6. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  7. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  8. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel contact met hen kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Hoe kan ik meedoen aan Freaky Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Freaky Winactie tot 9 februari 2022 00:01. Ik zal dan spoedig contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen.

[contact-form-7 id=”24898″ title=”Freaky Winactie | Blu-ray”]

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 26 maart 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als groot filmfanaat volgt hij zijn droom om een professioneel recensent en filmjournalist te worden.

2 gedachten over “Freaky Winactie | Gesloten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.