Garfield Winactie | Gesloten

De wereldberoemde oranje kater Garfield keert deze mei weer terug naar de bioscoop. Zijn nieuwe animatiefilm – simpel getiteld Garfield – wordt namelijk op 1 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. Om de bioscooprelease van Garfield te vieren, mag ik samen met Sony Pictures Releasing, Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met de Garfield Winactie mag ik drie keer een prijzenpakket weggeven van de film.

Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten voor de film Garfield. Daarnaast bevat elk prijzenpakket ook een handdoek en een pennensetje in het thema van de lasagne liefhebbende kat Garfield. Wil je weten hoe je kans maakt op deze hilarische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Sony Pictures Releasing, Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking. 

Over Garfield (2024)

Garfield is een Amerikaanse avontuurlijke en komische animatiefilm uit 2024. De film staat ook bekend onder de filmtitel The Garfield Movie. De film is geregisseerd door Mark Dindal. Het scenario is geschreven door David Reynolds. Garfield is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Jim Davis. De film is geproduceerd door Columbia Pictures en Alcon Entertainment. Garfield wordt in de Nederlandse bioscopen uitgebracht door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures International (UPI).

De originele versie van de film bevat (o.a.) de stemmen van Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Cecily Strong, Hannah Waddingham, Nicholas Hoult, Snoop Dogg, Harvey Guillén, Brett Goldstein, Bowen Yang en Ving Rhames. De Nederlandse stemmencast van Garfield bestaat uit (o.a.) Jim Bakkum, Jörgen Raymann, Murth Mossel en Ilse Warringa. De film Garfield gaat over de wereldberoemde typische binnenkant die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne. In deze animatiefilm waagt Garfield zich buiten de deur voor een wild avontuur.

Wanneer Garfields vader, de straatkat Vic, onverwachts opduikt, worden Garfield en zijn hondenvriend Odie gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten. Ze zullen nu mee moeten doen met een plan voor een razend grappige en risicovolle roofoverval. Garfield is vanaf 1 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. De film wordt uitgebracht in de originele Engelstalige versie en een Nederlandstalige versie.

Bekijk hier de officiële trailer van Garfield (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Garfield Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Garfield Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Garfield Winactie
Bron: Sony Pictures Releasing, Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Alcon Entertainment, Columbia Pictures, Double Negative (DNEG), One Cool Group, Paws, Prime Focus, Stars Collective Films Entertainment Group, Wayfarer Studios en Universal Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de Garfield Winactie

Deze winactie voor de film Garfield is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

6 gedachten over “Garfield Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.