Linda Hamilton zal te zien zijn in Stranger Things Seizoen 5

De bekende actrice Linda Hamilton gecast in het vijfde, en bovendien laatste, seizoen van Stranger Things. Dit is gisteren officieel bekendgemaakt tijdens het TUDUM Netflix-evenement van 2023. Eerder waren er ook al geruchten vrijgekomen dat Hamilton te zien zou zijn in het vijfde seizoen van Stranger Things. Er is nog niet bekend welk personage Hamilton zal spelen. Daarnaast is er ook nog niet bekend of de actrice een held of schurk zal spelen. Het enige wat bekend is, volgens dit gerucht, is dat Hamilton een grote rol zal hebben in Stranger Things Seizoen 5. De actrice werd een sciencefiction icoon door haar deelname als Sarah Connor aan The Terminator franchise.

Hamilton keerde in 2019 nog terug tot deze filmreeks met de laatst uitgekomen film Terminator: Dark Fate. In deze film was Sarah Connor een brute strijder geworden. De actrice was verder recent nog te zien in Syfy’s Resident Alien. In deze serie liet Hamilton zien dat ze in staat is om beide schurken en helden te spelen. Zo speelt ze aan de start van de serie een van de grote schurken, maar later in de serie wordt ze een bondgenoot van de helden uit deze serie.

Of Hamilton in Stranger Things Seizoen 5 tegen de schurk of met hem zal werken, is dus nog onbekend. Wat wel bekend is dat het nog een lange tijd is voordat we haar – of überhaupt het vijfde seizoen van Stranger Things – te zien zullen krijgen. Meerdere bronnen hebben laten weten dat het filmen van Stranger Things Seizoen 5 een jaar zal duren. Hierdoor is de zomer van 2025 het absoluut vroegste dat we hierdoor kunnen verwachten dat het laatste seizoen op Netflix zal verschijnen.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.