Gerucht – Marvel gaat huidige animatieseries stopzetten

Al een aantal jaren zijn er animatieseries over de personages van Marvel comics op de televisie te zien in Nederland. Nog steeds zijn Ultimate Spider-Man (2012-2017), Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (2013-2015) Avengers Assemble (2013-heden) en Guardians of the Galaxy (2015-heden) erg populair op de zender Disney XD. Maar nu gaat het gerucht dat alle huidige animatieseries, over Marvel personages, stopgezet gaan worden.

Ultimate Spider-Man en Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. zijn dan misschien al eerder gestopt dan Avengers Assemble en Guardians of the Galaxy, maar het ziet er zouit dat deze twee series ook van het televisiescherm zullen verdwijnen.

Marvel had sinds vorig jaar ook nog een nieuwe Spider-Man serie gelanceerd. Simpel getiteld Spider-Man. Ook is er sinds vorig jaar een animatieserie over de film Big Hero 6 op het scherm te zien. Nu is de vraag of Marvel echt heeft besloten om het roer om te gooien en deze gloednieuwe series te cancellen.

Voor veel fans zal dit spijtig nieuws zijn als het doorgaat. Maar het hoeft niet alleen slecht nieuws te zijn, want geruchten zeggen ook dat er nieuwe Marvel animatiefilms in de plaats ervoor kunnen komen. Er bestaat een grote kans dat Marvel kijkt naar DC Comics’ strategie en nu ook heeft besloten om zich te gaan focussen op animatiefilms.

Zelf hoop ik dat als Marvel de strategie overneemt van DC Comics, ze ook zullen kijken naar het vervolgen van fan-favorite series, zoals Avengers: Earth’s Mightiest Heroes, Spectacular Spider-Man en Wolverine and the X-Men. De kans dat dit gaat gebeuren is echter zeer klein. sebkijk! zal uw op de hoogte houden als er meer bekend wordt gemaakt.

Foto: Marvel Entertainment & Marvel Animation

You may also like