Justice Society: World War II Giveaway

Justice Society: World War II Giveaway | Gesloten

Lees in dit artikel hoe je mee kan doen aan de Justice Society: World War II Giveaway. Samen met Warner Home Video en Day One MPM mag ik een giveaway houden voor deze film. Mijn dank aan beide voor deze mogelijkheid. De prijs van deze giveaway is een dvd-exemplaar van de film Justice Society: World War II. Deze prijs zal naar de winnaar toegestuurd worden.

Lees Verder >
Dracula Miniserie Giveaway

Dracula Miniserie Giveaway | Gesloten

Lees in dit artikel hoe je mee kan doen aan de Dracula Miniserie Giveaway. Samen met Just Entertainment Nederland mag ik een giveaway houden voor de Dracula miniserie. Mijn dank voor deze mogelijkheid. De prijs van deze giveaway is een dvd-exemplaar van de Dracula miniserie. Deze prijs zal naar de winnaar toegestuurd worden.

Lees Verder >
Summer of Love Picl

Summer of Love Picl Giveaway | Gesloten

Het mag er dan dit jaar niet altijd op lijken, maar het is weer de tijd van de zomer. Om dit te vieren heeft het online filmplatform Picl een nieuw zomerprogramma opgericht, getiteld; Summer of Love. Samen met Picl mag ik enkele vrijkaartjes weggeven waarmee de gelukkige winnaars een gratis film van dit zomerprogramma kunnen kijken. Lijkt het je leuk om mee te doen? Lees dan snel verder hoe je kans maakt op een vrijkaartje!

Lees Verder >
Sweet River Giveaway | DVD

Sweet River Giveaway | Gesloten

Lees in dit artikel hoe je mee kan doen aan de Sweet River Giveaway. Samen met Just Entertainment Nederland mag ik een giveaway houden voor de film Sweet River. Mijn dank aan beide voor deze mogelijkheid. De prijs van deze giveaway is een dvd-exemplaar van Sweet River die naar de winnaar toegestuurd zal worden.

Lees Verder >

Doom Patrol Seizoen 2 Giveaway | Gesloten

Lees in dit artikel hoe je mee kan doen aan de Doom Patrol Seizoen 2 Giveaway. Samen met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een giveaway houden voor het tweede seizoen van Doom Patrol. Mijn dank aan beide voor deze mogelijkheid. De prijs van deze giveaway is een DVD-exemplaar van Doom Patrol seizoen 2 die naar de winnaar toegestuurd zal worden.

Lees Verder >
Lovecraft Country Seizoen 1 Giveaway

Lovecraft Country Seizoen 1 Giveaway | Gesloten

Lees in dit artikel hoe je mee kan doen aan de Lovecraft Country Seizoen 1 Giveaway. In samenwerking met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een giveaway houden voor het eerste seizoen van Lovecraft Country. Mijn dank aan beide voor deze samenwerkingsmogelijkheid. De prijs van deze giveaway is één Blu-ray exemplaar van Lovecraft Country seizoen 1 die naar de winnaar toegestuurd zal worden.

Lees Verder >
The Undoing Miniserie Giveaway 2020

The Undoing Miniserie Giveaway | Gesloten

Lees in dit artikel hoe je mee kan doen aan The Undoing Miniserie Giveaway. In samenwerking met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een giveaway houden voor de miniserie The Undoing. Mijn dank aan beide voor deze samenwerkingsmogelijkheid. De prijs van deze giveaway is één Blu-ray exemplaar van The Undoing die naar de winnaar toegestuurd zal worden.

Lees Verder >
Wonder Woman 1984 Giveaway

Wonder Woman 1984 Giveaway | 4K Blu-ray & 2D Blu-ray

In samenwerking met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een grote Wonder Woman 1984 Giveaway houden. Mijn dank aan beide voor deze samenwerkingsmogelijkheid. Ik mag bij deze giveaway twee normale Blu-ray’s en één 4K Blu-ray Steelbook van Wonder Woman 1984 weggeven. De 4K Blu-ray Steelbook van Wonder Woman 1984 bevat ook nog één 3D Blu-ray en één 2D Blu-ray disc. Naast de Blu-ray’s maakt er ook nog één gelukkige winnaar kans op een sleutelhanger van de superheldin Wonder Woman zelf. Lees in dit artikel hoe je kans kan maken op deze toffe prijs!

Lees Verder >

De Beste Plek voor Tweetalige Recensies & Giveaways

English

Film Recensies

Serie Recensies

Game Recensies

Neem contact op

Klik op de knop hieronder om bij de contact-pagina te komen van deze website. Of stuur hoofdredacteur Seb direct een mail via contact@sebkijk.nl.