Oogappels Seizoen 3 Giveaway

Oogappels Seizoen 3 Giveaway | DVD

Eindelijk krijgen mijn lezers de kans om mee te doen met de Oogappels Seizoen 3 Giveaway. Er zal 1 DVD van Oogappels Seizoen 3 weggegeven worden. De DVD is te winnen via deze website, waarbij je hieronder leest hoe je mee kan doen. Wil je eerst meer te weten komen over dit derde seizoen van Oogappels? Lees dan ook dit artikel verder.

Lees Verder >
Batwoman Seizoen 1 Giveaway

Batwoman Seizoen 1 Giveaway | Blu-ray

De giveaways op SebKijk zullen een nieuwe vorm krijgen. Een vorm waarbij er giveaways (tegelijkertijd) zullen plaatsvinden op de website en Instagrampagina van SebKijk. De trouwe volgers van SebKijk krijgen de kans om mee te doen met de Batwoman Seizoen 1 Giveaway. Er zullen twee blu-rays van Batwoman Seizoen 1 weggegeven worden. De eerste blu-ray is te winnen via deze website, waarbij je hieronder leest hoe je mee kan doen. De andere blu-ray is te winnen via mijn Instagrampagina. Wil je eerst meer te weten komen over Batwoman seizoen 1? Lees dan snel dit artikel verder. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor het versturen van giveaway-exemplaren.

Lees Verder >
Trolls World Tour 4K Giveaway

Trolls World Tour 4K Giveaway | Blu-ray

Vandaag is er weer een nieuwe kans om mee te doen met een giveaway die al eerder heeft plaatsgevonden. Jullie krijgen opnieuw de kans om mee te doen met een editie van de Trolls World Tour 4K Giveaway. De prijs is opnieuw een 4K Blu-ray (inclusief 3D Blu-ray & 2D Blu-ray) van de film Trolls World Tour. Wil je deze prijs winnen? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen! Als je geen interesse hebt in deze prijs, wees niet getreurd. Er komen nog veel meer leuke (nieuwe en oude) prijzen aan in de komende anderhalve maand.

Lees Verder >
The Undoing Giveaway Miniserie Blu-ray

The Undoing Giveaway | Miniserie Blu-ray

Vandaag krijgen de trouwe bezoekers van SebKijk weer een kans om mee te doen met een giveaway die al eerder heeft plaatsgevonden. Vandaag krijgen jullie de kans om mee te doen met een nieuwe editie van The Undoing Giveaway. De prijs is opnieuw een blu-ray exemplaar van de miniserie The Undoing uit 2020. Wil je deze prijs winnen? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen! Als je geen interesse hebt in deze prijs, wees niet getreurd. Er komen nog veel meer leuke (nieuwe en oude) prijzen aan in de komende anderhalve maand.

Lees Verder >
The Witches Giveaway

The Witches Giveaway | Blu-ray

Vandaag krijgen de trouwe bezoekers van SebKijk weer een kans om mee te doen met een giveaway die al eerder heeft plaatsgevonden. Vandaag krijgen jullie de kans om mee te doen met een nieuwe editie van The Witches Giveaway. De prijs is opnieuw een blu-ray exemplaar van de film Roald Dahl’s The Witches uit 2020. Wil je deze prijs winnen? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen! Als je geen interesse hebt in deze prijs, wees niet getreurd. Er komen nog veel meer leuke (nieuwe en oude) prijzen aan in de komende anderhalve maand.

Lees Verder >
Vikings Seizoen 6 Deel 1 Giveaway

Vikings Seizoen 6 Deel 1 Giveaway | Gesloten

Wil jij meedoen met de Vikings Seizoen 6 Deel 1 Giveaway? Lees dan verder hoe je nu weer kans maakt om mee te doen met deze giveaway. Op 4 oktober 2021 is het alweer 4 jaar geleden dat ik ben begonnen aan het bouwen van SebKijk. De afgelopen 4 jaren zijn voor SebKijk niet zonder tegenslag geweest, maar het is wel een constante rode draad door mijn leven geweest. Onder andere dankzij het oprichten van deze website ben ik erachter gekomen hoe groot mijn liefde voor journalistiek is. Om dit 4-jarig jubileum te vieren zullen de komende anderhalve maand extra veel giveaways op mijn website terecht komen. Ook krijgen jullie – de trouwe bezoekers van SebKijk – de kans om mee te doen met giveaways die al eerder hebben plaatsgevonden. Zo kun je met de giveaway van vandaag opnieuw kans maken op een Vikings Seizoen 6 – Deel 1 Blu-ray. Wil je deze prijs winnen? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen! Als je geen interesse hebt in deze prijs, wees niet getreurd. Er komen nog veel meer leuke (nieuwe en oude) prijzen aan in de komende anderhalve maand.

Lees Verder >
Tom & Jerry Giveaway

Tom & Jerry Giveaway | Gesloten

Lees in dit artikel hoe je mee kan doen aan de Tom & Jerry Giveaway. Samen met Warner Home Video en Day One MPM mag ik een giveaway houden voor deze film. Mijn dank aan beide voor deze mogelijkheid. De prijs van deze giveaway is een Blu-ray exemplaar van de film Tom & Jerry.

Lees Verder >
Godzilla vs. Kong Giveaway

Godzilla vs. Kong Giveaway | Gesloten

Lees in dit artikel hoe je mee kan doen aan de Godzilla vs. Kong Giveaway. Samen met Warner Home Video en Day One MPM mag ik een giveaway houden voor deze film. Mijn dank aan beide voor deze mogelijkheid. De prijs van deze giveaway is een Blu-ray exemplaar van de film Godzilla vs. Kong.

Lees Verder >

Neem contact op

Klik op de knop hieronder om meer te weten te komen over SebKijk. Heb je vragen of opmerkingen voor mij? Stuur dan direct een mail naar sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Giveaways

Film Recensies

Serie Recensies

Game Recensies

English