Godzilla x Kong: The New Empire is vanaf 4 juli 2024 te streamen op HBO Max in Nederland

De nieuwste film in de MonsterVerse franchise, Godzilla x Kong: The New Empire, zal vanaf 4 juli 2024 te zien zijn op het vernieuwde HBO Max in Nederland. Het vernieuwde HBO Max brengt HBO Max samen met Discovery+ en Eurosport. In andere landen krijgt de vernieuwde streamingdienst de naam Max, maar in Nederland behoudt de streamingdienst zijn oude naam om niet verward te worden met Omroep Max. De nieuwe app biedt een verbeterde kijkervaring met nieuwe verhalen en merken zoals (o.a.) Warner Bros., The DC UniverseHBO OriginalsMax OriginalsDiscoveryTLCCartoon Network en Eurosport.

Over Godzilla x Kong: The New Empire (2024)

Godzilla x Kong: The New Empire is een Amerikaanse avontuurlijke sciencefiction en actiefilm uit 2024. De film is geregisseerd door Adam Wingard. Het scenario van de film is geschreven door Terry RossioSimon Barrett en Jeremy Slater. De cast van de film bestaat uit (o.a.) Rebecca HallBrian Tyree HenryKaylee HottleDan StevensAlex Ferns, Mercy Cornwall en Fala Chen. De film wordt geproduceerd door Mary ParentAlex GarciaEric McleodThomas Tull en Brian Rogers. De uitvoerend producenten van de film zijn WingardJen ConroyJay AshenfelterYoshimitsu Banno en Kenji Okuhira.

Wingard werkt voor Godzilla x Kong: The New Empire opnieuw samen met cinematograaf Ben Seresin, productieontwerper Tom Hammock, filmmonteur Josh Schaeffer en kostuumontwerper Emily Seresin. De Nederlandse componist Tom Holkenborg verzorgt samen met Antonio Di Iorio de filmmuziek. Holkenborg componeerde eerder al de filmmuziek voor Godzilla vs. KongDi Iorio was verantwoordelijk voor de additionele muziek van Godzilla vs. Kong.

Godzilla x Kong: The New Empire is vanaf 4 juli 2024 te streamen op HBO Max in Nederland
Bron: Filmdepot.nl, Warner Bros. Pictures International Holland, Legendary Entertainment, Screen Queensland, Warner Bros., Toho en Warner Bros. Nederland.

De productiebedrijven van Godzilla x Kong: The New Empire zijn Legendary Pictures en Warner Bros. De film heeft een speeltijd van 115 minuten. In Godzilla x Kong: The New Empire nemen de machtige Kong en de angstaanjagende Godzilla het op tegen een van onder het aardoppervlak afkomstige dreiging.

Het bestaan van zowel de Titans als de mensheid staat op het spel. In deze nieuwe MonsterVerse film ontdekken we ook meer over de geschiedenis van deze Titans en de geheimen van Skull Island. Godzilla x Kong: The New Empire werd op 28 maart 2024 officieel in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. De film zal vanaf 4 juli 2024 te streamen zijn op HBO Max in Nederland. Godzilla x Kong: The New Empire is nu al te huur en te koop op Pathé Thuis.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Godzilla x Kong: The New Empire (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.