Goodiebags Win Actie – Terminator: Dark Fate – AFGELOPEN

Goodiebags? Wie wil dat nou niet hebben. Of in dit geval – wie wil dat nou niet winnen? Ik heb enorm goed nieuws voor iedereen die regelmatig Sebkijk leest! In samenwerking met Team Lewis NL en 20th Century Fox Home Entertainment mag ik drie goodiebags van de film Terminator: Dark Fate weggeven aan mijn lezers! Ben je benieuwd geraakt hoe je hier kans op kan maken? Lees dan verder en doe mee met deze nieuwe Win Actie!

Over de Terminator-Franchise

Wie kent de Terminator-franchise nou niet? Zelfs als je de films nog nooit gezien hebt, zul je bekend zijn met een van de momenten of one-liners uit de film. Van “Hasta la Vista, Baby” tot “I’ll be Back” – allemaal zijn ze legendarisch. Wil je meer lezen over de eerste twee Terminator-films. Volg dan mijn links naar de artikelen over The Terminator en Terminator 2: Judgment Day.

In Terminator: Dark Fate neemt regisseur Tim Miller (Deadpool) je mee in een fictieve wereld waarin de mensheid het nog steeds moet opnemen tegen de machines. Ook oude bekenden van de franchise keren na een lange tijd eindelijk terug. Ik heb het uiteraard over producent James Cameron en actrice Linda Hamilton (Sarah Connor). Samen met de T-800 (Arnold Schwarzenegger, Predator) en supersoldaat Grace (Mackenzie Davis, Blade Runner 2049) moet Sarah Connor een nieuwe missie volbrengen. Hiervoor moeten ze strijd aangaan met de nieuwe Terminator Rev 9.

Terminator Dark Fate Afbeelding 2
Linda Hamilton is terug als Sarah Connor!

Synopsis “Terminator: Dark Fate”

In Terminator: Dark Fate wist Sarah Connor het einde van de wereld te voorkomen en de toekomst definitief te veranderen. Echter gaat de meedogenloze strijd tussen mens en machine onverminderd door. Uit de toekomst wordt er een nieuwe en nog gevaarlijkere Terminator gestuurd. Dit gemodificeerde model Rev 9 (Gabriel Luna, Agents of S.H.I.E.L.D.) heeft als taak om de aanstaande leidster van het verzet op te sporen en te doden. Nu moet Sarah Connor opnieuw (met hulp) de strijd aangaan tegen de machines.

Bekijk hier de officiële trailer van Terminator: Dark Fate!

Over de Win Actie

Ik mag in samenwerking met Team Lewis NL en 20th Century Fox Home Entertainment in totaal 3 prijspakketten / goodiebags van de film Terminator: Dark Fate weggeven. In deze prijspakketten bevinden zich onder anderen; een poster, een steelbook van de film, een Terminator actiefiguur en de film zelf op Blu-ray. Ik mag deze goodiebags onder de deelnemers van deze win actie verloten. wil je mee doen met deze win actie en kans maken op de goodie bags? Lees dan eerst de spelregels hieronder.

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk.
  • De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de Prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  • Vul je correcte adres-gegevens in, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  • Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen

Vul hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze win actie. Je kunt je aanmelden voor deze win actie tot 21 april 00:01.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: