Gran Turismo Winactie | Gesloten

Op 10 augustus 2023 wordt de nieuwe sport en dramafilm Gran Turismo uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing International en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met de Gran Turismo Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Gran Turismo. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing International en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Gran Turismo (2023)

Gran Turismo is een Amerikaanse biografische sport en dramafilm uit 2023. De film is geregisseerd door Neill Blomkamp. Het scenario van de film is geschreven door Jason Hall en Zach Baylin. De film is geproduceerd door Columbia Pictures, PlayStation Productions en 2.0 Entertainment. Gran Turismo is gebaseerd op de gelijknamige reeks PlayStation Studios videogames. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Jann Mardenborough – een tiener die dankzij zijn Gran Turismo game skills een reeks Nissan wedstrijden weet te winnen. Op deze manier start de jonge tiener zijn droom om een echte professionele autocoureur te worden.

De hoofdrol van Jann Mardeborough wordt gespeeld door Archie Madekwe. De rest van de cast bestaat uit onder andere David Harbour, Orlando Bloom, Darren Barnet, Geri Halliwell Horner en Djimon Hounsou. Gran Turismo beleefde zijn wereldpremière in België op 30 juli 2023. De film werd namelijk daar toen vertoond op het Circuit de Spa-Francorchamps. De film zal in de Amerikaanse bioscopen geleidelijk uitgebracht worden vanaf 11 augustus 2023. Daarnaast zal Gran Turismo ook in België uitgebracht worden op 11 augustus 2023. In Nederland zal de film vanaf 10 augustus 2023 te zien zijn.

Bekijk hier de officiële trailer van Gran Turismo (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Gran Turismo Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Gran Turismo Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Gran Turismo Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Columbia Pictures, PlayStation Productions, PlayStation Studios, Sony Pictures Releasing, Sony Pictures Releasing International, Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Universal Pictures Nederland, 2.0 Entertainment, Epic Films, Michael De Luca Productions, Sony Pictures Entertainment (SPE) en Trigger Street Productions.

Zo doe je mee aan de Gran Turismo Winactie

Deze winactie voor de film Gran Turismo is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.