Guardians of the Galaxy Vol. 3 Winactie | Gesloten

Onze favoriete groep buitenbeentjes uit het Marvel Cinematic Universe keren, voor hun derde film, bijna terug naar het grote scherm. Dat klopt! Guardians of the Galaxy Vol. 3 zal vanaf 3 mei 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Om dit te vieren mag ik samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux een winactie opzetten voor deze derde Guardians of the Galaxy film. Met de Guardians of the Galaxy Vol. 3 Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Guardians of the Galaxy Vol. 3. Mijn dank aan Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux voor de mogelijkheid tot deze samenwerking!

Over Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is een Amerikaanse superhelden film uit 2023. De film is gebaseerd op het superheldenteam Guardians of the Galaxy van de stripgigant Marvel Comics. Guardians of the Galaxy Vol. 3 is geproduceerd door Marvel Studios en wordt uitgebracht door Walt Disney Studios Motion Pictures. De film is een vervolg op Guardians of the Galaxy uit 2014 en Guardians of the Galaxy Vol. 2 uit 2017. Daarnaast is het de 32ste film uit het Marvel Cinematic Universe (ook wel bekend als het MCU). De film is geschreven en geregisseerd door James Gunn.

De cast van Guardians of the Galaxy Vol. 3 bestaat uit Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter, Elizabeth Debicki, Maria Bakalova en Sylvester Stallone. Guardians of the Galaxy Vol. 3 zal zijn wereldpremière beleven bij het El Capitan Theatre in Hollywood op 27 april 2023. De film zal daarna uitgebracht worden in de Verenigde Staten van Amerika op 5 mei 2023. In Nederland zal de film officieel uitkomen op 3 mei 2023. Guardians of the Galaxy Vol. 3 is onderdeel van Phase Five van het MCU – met andere woorden de vijfde fase.

In de derde Guardians of the Galaxy film zien de geliefde groep buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Zo is Peter Quill nog steeds aan het bijkomen van de evenementen die plaatsvonden in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Toch moet hij zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

Bekijk hier de officiële trailer van Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Guardians of the Galaxy Vol. 3 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder een naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Guardians of the Galaxy Vol. 3 Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 Winactie
Bron: Disney Nederland, The Walt Disney Company Benelux, Marvel Comics, Marvel Studios, Walt Disney Studios Motion Pictures, Marvel Entertainment, Troll Court Entertainment, fanart.tv en Walt Disney Studios Motion Pictures International.

Zo doe je mee aan de Guardians of the Galaxy Vol. 3 Winactie

Je kunt je voor de Guardians of the Galaxy Vol. 3 Winactie aanmelden tot en met 1 mei 2023. Om je aan te melden voor de Guardians of the Galaxy Vol. 3 Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Guardians of the Galaxy Vol. 3 Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.