Halo Seizoen 1 Winactie | Gesloten

Halo seizoen 1 is al sinds de Nederlandse release van SkyShowtime ook te streamen in ons land. Daarnaast bracht Dutch FilmWorks dit eerste seizoen van deze Amerikaanse militaire sciencefiction televisieserie op 25 november 2022 ook uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie houden voor het eerste seizoen van Halo.

Met de Halo Seizoen 1 Winactie mag ik een keer een DVD weggeven van het eerste seizoen van Halo. De (DVD) verzamelbox van Halo seizoen 1 bevat 5 schijven met elk meer dan 5 uur aan speciale features. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot een samenwerking en het versturen van een winactie exemplaar.

Over Halo Seizoen 1

Halo is een Amerikaanse militaire sciencefiction televisieserie gemaakt door Kyle Killen en Steven Kane voor de streamingdienst Paramount+. De serie staat ook wel bekend als Halo: The Series. Halo is gebaseerd op de gelijknamige videogame franchise. De serie werd geproduceerd door Showtime Networks, 343 Industries, Amblin Television, One Big Picture, en Chapter Eleven. De hoofdrollen in Halo seizoen 1 zijn weggelegd voor Pablo Schreiber en Jen Taylor. Schreiber speelt Master Chief Petty Officer John-117 en Taylor speelt Cortana – de rol die ze eerder ook al speelde in de videogame franchise.

De rest van de cast bestaat uit Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy, Danny Sapani, Bokeem Woodbine, en Natasha McElhone. Halo seizoen 1 beleefde zijn Amerikaanse première op Paramount+ op 24 maart 2022. De serie was toen al verlengd voor een tweede seizoen. Het eerste seizoen van Halo werd met gemixte reacties ontvangen, waarbij de recensenten met lof spraken over de actiescènes, de cast en visuele effecten, maar ook kritiek hadden op het verhaal en de wijzigingen van het bronmateriaal.

In Halo seizoen 1 wordt de toekomst van de mensheid bedreigd door “het Covenant”: een fanatieke, militaire verzameling van geavanceerde buitenaardse rassen. Terwijl ze wereld na wereld vernietigen, is er maar een soldaat die hun opmars kan stoppen: de Spartaanse supersoldaat – de Master Chief. Wanneer de ware bedoelingen van “het Covenant” duidelijk worden en zijn eigen mysterieuze verleden aan het licht komt, zal deze Master Chief moeten beslissen of de mensheid het waard is om gered te worden.

Bekijk hier de officiële trailer van Halo seizoen 1.

De voorwaarden van de Halo Seizoen 1 Winactie

Vragen en opmerkingen kunnen altijd gestuurd worden naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een mail op de hoogte gesteld worden dat ze hebben gewonnen. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of e-mail. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de e-mail. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon eenmaal worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Halo Seizoen 1 Winactie
Bron: Dutch FilmWorks, Showtime Networks, 343 Industries, Amblin Television, One Big Picture, Microsoft Studios, Microsoft, SkyShowtime, en Chapter Eleven.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Halo Seizoen 1 Winactie
Bron: Dutch FilmWorks, Showtime Networks, 343 Industries, Amblin Television, One Big Picture, Microsoft Studios, Microsoft, SkyShowtime, en Chapter Eleven.

Zo doe je mee aan de Halo Seizoen 1 Winactie

Om je aan te melden voor de Halo Seizoen 1 Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Je kunt je aanmelden voor de Halo Seizoen 1 Winactie tot en met 30 december 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Youtube, TikTok of Twitter.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.