Het complete aanbod van HBO Max in Nederland

Wat zit er in het complete aanbod van HBO Max? Een vraag die veel streamingdienst liefhebbers zich blijven afvragen. Op 8 maart 2022 is dan eindelijk de streamingdienst HBO Max in Nederland gearriveerd, maar niet veel websites delen het complete aanbod van HBO Max. Om deze reden stel ik dit artikel samen, waarbij ik de komende tijd zal blijven bijhouden welke titels allemaal te zien zijn op HBO Max.

Niet alle titels zijn beschikbaar sinds de lancering van HBO Max in Nederland. Het complete aanbod van HBO Max in Nederland zal dus elke week nieuwe titels erbij krijgen. Dit zijn in ieder geval de titels waarvan momenteel bekend is dat ze op HBO Max in Nederland te zien zijn.

Kortingsactie (tot en met 31 maart 2022) en Prijzen

Afgelopen donderdag was er een perspresentatie in Amsterdam waar HBO Max, de streamingdienst van WarnerMedia, bekend maakte dat HBO Max bij de lancering in Nederland een geweldige aanbieding zal geven. HBO Max geeft als aanbieding hun klanten 50% korting voor altijd op het maandabonnement, zolang zij hun abonnement behouden. Hierbij moet je wel opletten dat deze aanbieding alleen loopt van 8 maart tot en met 31 maart 2022. Dit betekent dus dat als je een maandabonnement na 31 maart 2022 afsluit, je niet 50% korting meer zult ontvangen voor altijd (zelfs als je voor de rest van je leven geabonneerd blijft op HBO Max).

De klanten van HBO Max kunnen kiezen tussen twee abonnementen. Het Basic-abonnement is de goedkoopste keuze, en biedt een goede beeldkwaliteit van 720p. Je kunt streamen op één scherm tegelijkertijd. Daarnaast heb je een limiet van vijf downloads. Met de kortingsactie voor altijd betalen klanten de aanbiedingsprijs van 2.99 euro voor het Basic-abonnement. Na 31 maart zal de prijs van het Basic-abonnement stijgen naar 5.99 euro.

De tweede abonnementsvorm waar je voor kunt kiezen bij HBO Max is het Standaardabonnement. Het Standaard-abonnement biedt de beste HD-beeldkwaliteit met 1080p, en enkele geselecteerde titels zullen ook te zien zijn in 4K UHD. Je kunt streamen op drie schermen tegelijkertijd. Daarnaast heb je een limiet van dertig downloads. Met de kortingsactie van 50% voor altijd betalen klanten de aanbiedingsprijs van 3.99 euro voor het Standaard-abonnement. Na 31 maart zal de prijs van Standaard-abonnement stijgen naar 7.99 euro.

Naast dat je per maand kunt betalen, is er ook een optie voor een jaarabonnement aanwezig. Het jaarabonnement komt met een vaste aantrekkelijke prijs van twaalf maanden voor de prijs van acht, een korting van meer dan 30%. Het standaard jaarabonnement kost 59.99 euro, en het basis jaarabonnement kost 46.99 euro. Alle abonnementen bieden uiteraard ongelimiteerde toegang tot films en series. Daarnaast bieden ze tot vijf gepersonaliseerde gebruikersprofielen en een ongelimiteerd aantal geregistreerde apparaten per abonnement.

Het complete aanbod van HBO Max
Bron: HBO Max en EntertainmentHoek.

Q&A

Wat is HBO Max? HBO Max is de streamingdienst van WarnerMedia. HBO Max biedt een groot scala aan verhalen voor alle doelgroepen van iconische merken als HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies en meer. Het platform werd in mei 2020 in de Verenigde Staten gelanceerd en introduceerde een jaar later een lager geprijsde, met advertenties ondersteunde versie. In juni 2021 begon HBO Max met het uitbreiden naar andere landen. HBO Max is van plan zijn wereldwijde expansie in 2022 voort te zetten.

Wat is eigenlijk de reden dat niet direct alle titels beschikbaar zijn? Het is vooral om eventuele teleurstellingen te voorkomen, en zal vooral te maken met de rechten van bepaalde series en films. De rechten van een specifieke film of serie kunnen eerder verkocht zijn aan een andere streamingdienst, waardoor het voor HBO Max niet altijd mogelijk is om dezelfde specifieke film of serie direct te plaatsen op hun streamingdienst. Het team is hard aan het werk om alle belangrijkste titels vanaf dag 1 op het platform te hebben en ze zullen in de weken na de lancering nog een hele hoop content aan het aanbod toevoegen.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 1 augustus 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Een gedachte over “Het complete aanbod van HBO Max in Nederland”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.