His Dark Materials Seizoen 3 Winactie | Gesloten

Op 25 april 2023 brengen Warner Home Video en Day One MPM het derde seizoen van de spannende serie His Dark Materials uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie houden. Met de His Dark Materials Seizoen 3 Winactie mag ik twee keer een DVD weggeven van het derde seizoen van His Dark Materials. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over His Dark Materials Seizoen 3

His Dark Materials is een fantasie en dramaserie dat gebaseerd is op de gelijknamige boekenreeks van Philip Pullman. De serie is geproduceerd door Bad Wolf en New Line Productions. De serie werd geproduceerd voor BBC One en HBO. De hoofdrol in de serie His Dark Materials wordt gespeeld door Dafne Keen. Deze jonge actrice was eerder te zien in de superhelden film Logan. In het derde seizoen van de veelgeprezen HBO-serie His Dark Materials ontdek je hoe de fantastische reis van Lyra eindigt.

Het derde seizoen is gebaseerd op The Amber Spyglass, de laatste roman in de bekroonde trilogie van auteur Philip Pullman. In His Dark Materials Seizoen 3 ondernemen Lyra, het uitverkoren kind, en Will, de drager van het magische “Subtiele Mes”, een zware tocht naar een plek van waaruit niemand ooit is teruggekeerd. Terwijl de oorlog van haar vader Asriel tegen de Autoriteit ten einde loopt, komen de twee vrienden er door schande achter dat ze een zware tol moeten betalen om de wereld te redden.

Bekijk hier de officiële trailer van His Dark Materials Seizoen 3.

De voorwaarden van de His Dark Materials Seizoen 3 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de His Dark Materials Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

His Dark Materials Seizoen 3 Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Anton, Bad Wolf, British Broadcasting Company (BBC), Home Box Office (HBO), New Line Cinema, Scholastic, BBC One en HBO Max.

Zo doe je mee aan de His Dark Materials Seizoen 3 Winactie

Je kunt je voor de His Dark Materials Seizoen 3 Winactie aanmelden tot en met 6 mei 2023. Om je aan te melden voor de His Dark Materials Seizoen 3 Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de His Dark Materials Seizoen 3 Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Geen velden gevonden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.