Hot Seat Winactie | Gesloten

Op 14 oktober bracht Dutch FilmWorks de actiethriller film Hot Seat uit op DVD en Blu-ray. Samen met Dutch FilmWorks mag ik een winactie houden voor de release van deze film. Met de Hot Seat Winactie mag ik twee keer een DVD weggeven van de film Hot Seat. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Hot Seat (2022)

Hot Seat is een actiethriller film uit 2022. De film is geregisseerd door James Cullen Bressack. De cast van de film bestaat uit onder andere Kevin Dillon, Mel Gibson, Shannen Doherty, en Lydia Hull. Het verhaal van Hot Seat gaat over voormalig crimineel hacker Orlando. Hij wordt gedwongen om digitaal in te breken bij enkele belangrijke banken. Als hij dit niet doet dan zal de drukgevoelige bom onder de stoel waarop hij zit ontploffen en de halve stad in puin leggen. Terwijl Orlando zwaar op de proef wordt gesteld, proberen bommenexpert Wallace en zijn team het gebouw binnen te dringen. Daarbij moeten ze door een doolhof van bommen navigeren om Orlando van zijn “Hot Seat” af te krijgen.

Bekijk hier de officiële trailer van Hot Seat (2022).

Voorwaarden Hot Seat Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD Blu-ray, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Hot Seat (2022)
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), BondIt Media Capital, Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films), Grindstone Studios, en Verdi Productions.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Hot Seat (2022)
BondIt Media Capital, Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films), Grindstone Studios, en Verdi Productions.

Zo doe je mee aan de Hot Seat Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Hot Seat Winactie tot en met 20 november 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, of Twitter.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.