Hotel Sinestra Winactie | Gesloten

Op 10 maart 2023 brengt Dutch FilmWorks de vermakelijke Nederlandse familiefilm Hotel Sinestra uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie opzetten voor de film. Met de Hotel Sinestra Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van de film Hotel Sinestra. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Hotel Sinestra (2022)

Hotel Sinestra is een Nederlandse familiefilm uit 2022. De film is geregisseerd door Michiel ten Horn. De cast van de film bestaat uit onder andere Bobbie Mulder, Jeroen Spitzenberger, Elise Schaap, Otto Naessens en Jashayra Oehlers. Het verhaal van Hotel Sinestra neemt plaats tijdens een skivakantie in het Zwitserse Hotel Sinestra. Ava wenst in een boze bui haar overbezorgde ouders weg. De volgende ochtend zijn alle volwassenen ineens verdwenen.

Het feest barst los, want nu kunnen de kinderen eindelijk alles doen wat ze zelf willen! Maar dan ontstaat, door de opmerkelijk kinderachtige Jonas, een gevaarlijke situatie waardoor het hele hotel zonder stroom komt te zitten. Ava en haar nieuwe vrienden zetten alles op alles om hun ouders terug te vinden zodat ze toch nog samen kerst kunnen vieren.

Bekijk hier de officiële trailer van Hotel Sinestra (2022).

De voorwaarden van de Hotel Sinestra Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Hotel Sinestra Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Hotel Sinestra Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Keplerfilm, Zodiac Pictures, DFW International en Zodiac Pictures International.

Zo doe je mee aan de Hotel Sinestra Winactie

Je kunt je voor de Hotel Sinestra Winactie aanmelden tot en met 28 maart 2023. Om je aan te melden voor de Hotel Sinestra Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Hotel Sinestra Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Geen velden gevonden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.