I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie Winactie | Gesloten

Fans van films als Bohemian Rhapsody en Rocketman hebben eindelijk weer een nieuwe biografische musical dramafilm om in de bioscoop te gaan kijken. De nieuwe film I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie – over het leven van (you guessed it) Whitney Houston – draait nu in de Nederlandse bioscopen. Om de release van I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie te vieren mag ik samen met Universal Pictures International Netherlands en Sony Pictures Releasing International een winactie houden voor de film. Met de I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film. Mijn dank aan Universal Pictures International Netherlands en Sony Pictures Releasing International voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie (2022)

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie is een Amerikaanse biografische musical dramafilm dat geregisseerd is door Kasi Lemmons. Het scenario is geschreven door Anthony McCarten en gebaseerd op het leven van de Amerikaanse zangeres (en actrice) Whitney Houston. De cast van de film bestaat uit Naomi Ackie als Whitney Houston, waarbij de bijrollen gespeeld worden door Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams, en Clarke Peters. I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie is de Nederlandse titel van de film.

De oorspronkelijke Amerikaanse titel van de film is Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody. De film werd in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 23 december 2022. In de Nederlandse bioscopen is de film al te zien vanaf 22 december 2022. I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie ontving gemixte recensies van de critici. Ze spraken met lof over Ackie’s acteerwerk als Houston en de muzikale sequenties, maar hadden ook veel kritiek op McCartens scenario. I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie is een film van Sony Pictures. | © 2022 CTMG. All Rights Reserved.

Bekijk hier de officiële trailer van I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam zich voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De bioscoop vrijkaarten van I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie Winactie zullen via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

I Wanna Dance: The Whitney Houston Winactie
Bron: Universal Pictures International Netherlands, Sony Pictures Releasing International, Compelling Pictures, Black Label Media, Muse of Fire, Primary Wave Entertainment, TriStar Pictures, West Madison Entertainment, en Universal Pictures International (UPI).

Zo doe je mee aan de I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie Winactie

Je kunt je aanmelden voor de I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie tot en met 11 januari 2023. Om je aan te melden voor de I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.