If Beale Street Could Talk Giveaway | Gesloten

Black History Month is in Amerika al afgelopen, maar samen met Nederlandse en Internationale streaming diensten blijft SebKijk de stem van zwarte makers representeren. Zo heb ik dat vandaag al gedaan door een recensie van de film If Beale Street Could Talk te schrijven. In samenwerking met Cinetree mag ik ook een If Beale Street Could Talk Giveaway houden waarbij ik één gelukkige winnaar mag blij maken met één kijkcode. Mijn dank aan Cinetree voor de samenwerking en het online recensie-exemplaar.

Wil jij kans maken op een gratis kijkcode om If Beale Street Could Talk op Cinetree te kunnen kijken? Lees dan snel verder hoe jij kans maakt op deze leuke prijs!

Over Cinetree

Cinetree is een online filmplatform dat haar leden toegang biedt tot de beste films en documentaires. Samen met experts uit de filmwereld maakt Cinetree een selectie uit het wereldwijde filmaanbod en kiezen daarvoor films met belangrijke thema’s, maatschappelijke relevantie, en verhalen die je raken. Volgens de curators van Cinetree zijn films met een goed verhaal belangrijk. Deze films kunnen entertainen, inspireren en zelfs activeren.

Cinetree heeft als doel deze films te verzamelen, uit te lichten en van context te voorzien. Elke maand worden 15 films geselecteerd door de curators van Cinetree. Daarnaast heb je toegang tot artikelen, evenementen en eigen producties onder de titel Cinetree Originals. De geselecteerde films vind je na een poosje terug in de videotheek van Cinetree. Daar kun je deze films huren voor een klein prijsje.

Cinetree is te kijken via de website die hier te vinden is. Maar ook kun je kijken via de mobiele apps of rechtstreeks op je TV via Google Chromecast. Als je in het bezit bent van een Samsung Smart TV (uit 2017 of nieuwer) of Apple TV kun je ook direct op je TV kijken. Een maandabonnement kost €7,99 per maand. Dit bedrag wordt maandelijks van je rekening afgeschreven. Een jaarabonnement kost €69,95 per jaar (omgerekend €5,83 per maand). Dit bedrag wordt in één keer van je rekening afgeschreven.

If Beale Street Could Talk 2018
Bron: Cinetree Nederland.

Over If Beale Street Could Talk & BHM

In februari was het Black History Month (BHM) in de Verenigde Staten van Amerika. Dit is een jaarlijkse herdenking van sleutelfiguren en belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis van de Afrikaanse diaspora. Black History Month wordt sinds 1976 elk jaar in februari gevierd in de Verenigde Staten en Canada. In Nederland werd rond 2010 Black History Month ook voor het eerst gevierd. Sinds 2016 organiseert Nederland jaarlijks in oktober het Black Achievement Month. In deze maand vinden allerlei activiteiten plaats en is er ook een uitreiking van de Black Achievement Awards.

If Beale Street Could Talk is een romantische drama-film uit 2018. De film is geregisseerd door Barry Jenkins. Hij heeft ook het scenario van de film geschreven. Dit is een verfilming van de gelijknamige roman van auteur James Baldwin. De hoofdrollen worden vertolkt door KiKi Layne en Stephan James. De bijrollen worden gespeeld door Regina KingTeyonah ParrisColman DomingoDiego LunaEd SkreinPedro Pascal en Dave Franco. De film verteld het liefdesverhaal van Tish en Fonny. Het verhaal speelt zich af in het begin van de jaren 1970. Wanneer Fonny vals wordt beschuldigd, probeert Tish hem vrij te krijgen. Tegelijkertijd komt ze erachter dat ze het kind draagt van Fonny. Lees mijn film recensie door op hier te klikken.

Bekijk hier de officiële trailer van If Beale Street Could Talk.

Informatie If Beale Street Could Talk Giveaway

  1. Er zal niet over de uitslag gecorrespondeerd worden. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk. Er kan altijd een mail gestuurd worden naar het volgende mail-adres: contact@sebkijk.nl.
  2. De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  3. Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  4. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  5. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  6. Je moet je correcte adres-gegevens invullen, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  7. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen aan de If Beale Street Could Talk Giveaway

Als je mee wilt doen aan deze winactie, dan moet je twee stappen ondernemen. 

  1. Volg SebKijk op Instagram of op Facebook. Klik hier voor Instagram en hier voor Facebook.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze winactie. 

Belangrijk om te weten! Je kunt je aanmelden voor deze winactie tot 11 maart 2021 00:01. Ik zal tussen 11 en 13 maart contact opnemen met de winnaar.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.