IF Winactie | Gesloten

Wat zou je doen als fantasievriendjes echt waren? De nieuwe familiefilm IF geeft antwoord op deze bijzondere vraag. De film wordt op 16 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. Bovendien is de film al vanaf 11 mei 2024 in de voorpremière in de Nederlandse bioscopen te zien. IF zal zowel in de originele als Nederlands gesproken versie uitgebracht worden. Om de bioscooprelease van IF te vieren mag ik samen Paramount Pictures International (PPI), Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie houden voor de film. Met de IF Winactie mag ik drie prijzenpakketten weggeven van de film IF.

Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten voor de film IF. Daarnaast bevat elk prijzenpakket ook een stickersetje. Bij de IF Winactie mag ik ook een hoofdprijs weggeven. De hoofdprijs van deze winactie is een bracelet set in het thema van de film IF. Wil je weten hoe je kans maakt op deze mooie prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Paramount Pictures International (PPI), Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over IF (2024)

IF (Imaginary Friends) is een Amerikaanse familiefilm uit 2024. De film is geregisseerd door John Krasinski. Deze filmmaker regisseerde eerder al A Quiet Place (2018) en A Quiet Place Part II (2020). Krasinski schreef ook het scenario van IF. De cast van IF bestaat uit Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming en Fiona Shaw. Daarnaast spreken (o.a.) Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr., Emily Blunt, Matt Damon, Sam Rockwell, Awkwafina en Steve Carell de stemmen in van de unieke wezens die de rijke fantasie van kinderen weerspiegelen.

IF wordt ook in de Nederlandse gesproken versie in de Nederlandse bioscopen uitgebracht onder titel Fantasievriendjes. De Nederlandse stemmencast bestaat uit (o.a.) Gijs Naber, Jada Coppens, Elise Schaap, Jeroen Spitzenberger en Emmanuel Ohene Boafo. IF gaat over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Ze gaat op een magisch avontuur waarin ze probeert om de vergeten IF’s weer samen te brengen met hun kinderen. De film wordt uitgebracht door Paramount Pictures International (PPI) via Universal Pictures International (UPI).

Bekijk hier de officiële trailer van IF (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de IF Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de IF Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

IF Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Paramount Pictures International (PPI), Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures, Platinum Dunes, Maximum Effort, Sunday Night, Universal Pictures Nederland en Paramount Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de IF Winactie

Deze winactie voor de film IF is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Een gedachte over “IF Winactie | Gesloten”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.