Insidious: The Red Door Winactie | Gesloten

Wil je deze zomer lekker griezelen met een nieuwe horrorfilm? Dan heb ik goed nieuws. Op 6 juli 2023 wordt de nieuwe horrorfilm Insidious: The Red Door in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. Om de bioscooprelease van Insidious: The Red Door te vieren, mag ik samen met Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment een winactie houden voor de film. Met de Insidious: The Red Door Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Insidious: The Red Door.

Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Insidious: The Red Door (2023)

Insidious: The Red Door is een Amerikaanse bovennatuurlijke horrorfilm uit 2023. De film is geregisseerd door acteur en filmmaker Patrick Wilson. Insidious: The Red Door is zijn regiedebuut. Het scenario is geschreven door Scott Teems, wat weer gebaseerd is op een verhaal van Leigh Whannell. Insidious: The Red Door is een direct vervolg op de films Insidious uit 2010 en Insidious: Chapter 2 uit 2013. Daarnaast is dit het vijfde deel uit de filmreeks. In Insidious: The Red Door keert de oorspronkelijke cast van de horrorfranchise terug voor het laatste deel van de gruwelijke saga van de familie Lambert.

Zo keren Ty Simpkins, Andrew Astor, Rose Byrne, Lin Shaye en regisseur Patrick Wilson terug om hun rollen uit de eerdere films te herpakken. Hiam Abbass en Sinclair Daniel hebben zich ook toegevoegd aan de cast. Het verhaal volgt opnieuw de avonturen van vader Josh en zijn, inmiddels studerende, zoon Dalton. Om voorgoed van hun demonen af te komen moeten ze dieper dan ooit “Het Verder” in. Daar worden ze geconfronteerd met het duistere verleden van hun familie. Ook krijgen ze te maken met een reeks nieuwe, nog ergere verschrikkingen die achter de rode deur schuilen.

Bekijk hier de officiële laatste trailer van Insidious: The Red Door (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Insidious: The Red Door Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Insidious: The Red Door Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Insidious: The Red Door Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Sony Pictures Releasing, Alliance, Blumhouse Productions, Screen Gems, Sony Pictures Entertainment (SPE), Stage 6 Films, Sony Pictures Releasing International, Universal Pictures Nederland en Universal Pictures Benelux.

Zo doe je mee aan de Insidious: The Red Door Winactie

Deze winactie voor de film Insidious: The Red Door is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

2 gedachten over “Insidious: The Red Door Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.