John Lewis: Good Trouble Giveaway | Gesloten

Jullie krijgen vanaf vandaag de kans om mee te doen met de John Lewis: Good Trouble Giveaway. Ik mag namelijk twee online kijkcodes van de film John Lewis: Good Trouble weggeven. Wil je eerst meer te weten komen over deze film? Lees dan ook dit artikel verder. Mijn dank aan Just Entertainment Nederland en Cultuurticket voor de samenwerking en het verschaffen van de kijkcodes.

Over John Lewis: Good Trouble (2020)

John Lewis: Good Trouble is een documentairefilm uit Amerika. De film kwam uit in 2020 en is geregisseerd door Dawn Porter. De documentaire gaat over het leven van burgerrechtenactivist en Amerikaans congreslid John Lewis. Hij heeft zich meer dan zestig jaar ingezet voor gelijke burgerrechten, stemrecht, hervorming van de gezondheidszorg en immigratie. De film werd geproduceerd door CNN FilmsAGC Studios, en TIME Studios.

De film werd op 3 juli 2020 in de Verenigde Staten uitgebracht door Participant en Magnolia Pictures. Maar waar is de film nu in Nederland te bekijken? John Lewis: Good Trouble is sinds 13 september 2021 te bekijken op de nieuwe streamingdienst Cultuurticket.nl. En we hebben niemand minder dan Just Entertainment Nederland er voor te bedanken! Just Entertainment heeft namelijk de handen ineengeslagen met Cultuurticket.nl. Ze delen eenzelfde visie; dat verschillende culturele onderwerpen elkaar kunnen versterken.

John Lewis: Good Trouble (2020)
Bron: AGC Studios, CNN Films, Color Farm Media, Participant, Just Entertainment Nederland, Cultuurticket.nl en Magnolia Pictures.

Informatie en Voorwaarden Giveaway

  1. Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan altijd een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.
  2. De winnaars van deze giveaway zullen via een mail op de hoogte gesteld worden van hun winst.
  3. Als winnaar krijg je de prijs uiteraard gratis opgestuurd via de post.
  4. Bij deze giveaway kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen.
  5. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een mailadres. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  6. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  7. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  8. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel contact met hen kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Hoe kan ik meedoen aan de John Lewis: Good Trouble Giveaway?

Je kunt je aanmelden voor deze giveaway tot 22 december 2021 00:01. Ik zal dan spoedig contact opnemen met de winnaar. Als je mee wilt doen aan deze giveaway, dan moet je twee stappen ondernemen.

  1. Abonneer je gratis op SebKijk met jouw e-mail en maak extra kans om te winnen. Hiermee blijf je ook op de hoogte van de nieuwste recensies en giveaways op SebKijk. Op desktop kan je dit doen aan de rechterkant van de website. Als je meedoet via je mobiele telefoon, scroll dan naar beneden om je te kunnen abonneren op deze website formulier.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Ik krijg hiervan een melding binnen en zal je gegevens alleen gebruiken voor deze giveaway.

Dit artikel heeft een update gekregen op 28 december 2021 van Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als groot filmfanaat volgt hij zijn droom om een professioneel recensent en filmjournalist te worden.

Een gedachte over “John Lewis: Good Trouble Giveaway | Gesloten”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.