Julia Seizoen 2 is nu te streamen op HBO Max in Nederland

Het tweede seizoen van de Max Original-serie Julia beleefde op donderdag 16 november zijn première op HBO Max in Nederland. Julia Seizoen 2 zal bestaan uit acht afleveringen. De eerste drie afleveringen zijn nu al te streamen op HBO Max in Nederland. De volgende afleveringen worden wekelijks vanaf 23 november tot en met 21 december 2023 uitgebracht. Maar waar gaat Julia Seizoen 2 over? En welke acteurs en actrices spelen eigenlijk de hoofdrollen in dit tweede seizoen?

Over Julia Seizoen 2

Julia Seizoen 2 volgt het hoofdpersonage Julia nadat haar baanbrekende kookprogramma een groot succes is geworden. Ze worstelt nu met haar stijgende populariteit en wat dat betekent voor haar, haar collega’s en haar show. Nadat Julia en haar man Paul van een bezoek aan Simca’s huis in Frankrijk terugkeren, komen ze er pas echt achter hoeveel haar succes alles heeft veranderd. Julia blijft toch haar levensvreugde behouden.

Zelfs wanneer ze samen met haar team te maken krijgt met uitdagingen vanuit televisiezender WGBH, het Witte Huis en het verleden. Daarnaast blijven Julia en haar team zich inzetten voor meer publieke televisieprogramma’s die door vrouwen geleid worden. Ook zetten Julia en haar team zich in voor maatschappelijke kwesties die nog steeds actueel zijn. De cast van Julia Seizoen 2 bestaat uit Sarah Lancashire, David Hyde Pierce, Bebe Neuwirth, Brittany Bradford, Fran Kranz, Fiona Glascott en Robert Joy.

Julia Seizoen 2 wordt geproduceerd door Lionsgate en 3 Arts Entertainment. Chris Keyser dient samen met seriemaker Daniel Goldfarb als de showrunner en uitvoerend producent van Julia Seizoen 2. Het tweede seizoen van Julia wordt verder ook geproduceerd door Erwin Stoff, Kimberly Carver, Charles McDougall, Donna Bloom en Erica Lipez. Verder is Todd Schulkin een adviserende producent namens The Julia Child Foundation for Gastronomy and the Culinary Arts. De eerste drie afleveringen van Julia Seizoen 2 zijn nu te streamen op HBO Max in Nederland.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Julia Seizoen 2. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.