Jurassic World: Dominion Winactie | Gesloten

Er komt binnenkort een nieuw deel uit in de Jurassic Park-franchise. Deze nieuwste film zal Jurassic World: Dominion heten. Jurassic World: Dominion belooft weer een episch en spannend spektakel te worden. Zo keren niet alleen Chris Pratt en Bryce Dallas Howard terug voor dit deel, maar zijn Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill ook teruggekomen voor dit afsluitende deel van de Jurassic World-trilogie.

Om de release van deze nieuwe film te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en NBCUniversal een winactie houden. Met de Jurassic World: Dominion Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Jurassic World: Dominion. De bioscoop vrijkaarten kunnen dus alleen gebruikt worden voor het bekijken van Jurassic World: Dominion. In Nederland draait de film vanaf 3 juni 2022 in de voorpremière.

Over Jurassic World: Dominion (2022)

Jurassic World: Dominion is een Amerikaanse avontuurlijke sci-fi film uit 2022. De film is geregisseerd door Colin Trevorrow, die eerder ook Jurassic World uit 2015 regisseerde. Trevorrow schreef het verhaal van Jurassic World: Dominion samen met Derek Connolly. Emily Carmichael adapteerde dit verhaal naar het uiteindelijke scenario. Jurassic World: Dominion is een vervolg op Jurassic World: Fallen Kingdom uit 2018. Daarnaast is dit het zesde deel uit de Jurassic Park-franchise en de laatste film uit de Jurassic World-trilogie.

De film wordt geproduceerd door Frank Marshall en Patrick Crowley, terwijl Trevorrow samen met regisseur Steven Spielberg diende als uitvoerende producent. De cast van de film bestaat uit onder andere Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Jeff Goldblum, Sam Neill, BD Wong, Omar Sy, Isabella Sermon, Justice Smith, Daniella Pineda, DeWanda Wise, Mamoudou Athie, Campbell Scott, Scott Haze, en Dichen Lachman. Dern, Goldblum en Neill zijn voor het eerst sinds 1993 weer samen te zien in hun rollen uit de Jurassic Park-trilogie. Jurassic World: Dominion had zijn wereldpremière in Mexico City op 23 mei 2022.

De film zal in de Amerikaanse uitgebracht worden op 10 juni 2022. In België komt de film uit op 8 juni en in Nederland officieel op 9 juni. Echter zal Jurassic World: Dominion in Nederland al vanaf 3 juni te zien zijn in de voorpremière. Jurassic World: Dominion speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de angstaanjagendste wezens die ooit hebben geleefd.

Bekijk hier de officiële trailer van Jurassic World: Dominion (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Jurassic World: Dominion Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoop vrijkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Jurassic World: Dominion Winactie
Bron: Amblin Entertainment, NBCUniversal, Universal Pictures, Universal Pictures Nederland, Universal Pictures International (UPI), Latina Pictures, en Perfect World Pictures.

Hoe kun je meedoen aan de Jurassic World: Dominion Winactie?

Je kunt je aanmelden voor de Jurassic World: Dominion Winactie tot juni 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

Geen velden gevonden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

10 gedachten over “Jurassic World: Dominion Winactie | Gesloten

  1. Mijn neefje van 9 is net als ik fan van Dino’s. Graag zou ik met hem naar deze film willen gaan en uitkijken dat we niet uit onze stoelen worden gepakt door een T rex!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.