Justice League: Warworld Winactie | Gesloten

Op 23 augustus brachten Warner Home Video en Day One MPM de geanimeerde superhelden film Justice League: Warworld uit op DVD en Blu-ray Steelbook. Om de release van deze DC Comics animatiefilm te vieren, mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten. Met de Justice League: Warworld Winactie mag ik eenmaal een Blu-ray Steelbook weggeven van de film Justice League: Warworld.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze toffe prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul onderaan het formulier de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Justice League: Warworld (2023)

Justice League: Warworld is een Amerikaanse geanimeerde superhelden film uit 2023. De film is gebaseerd op het gelijknamige superhelden team van DC Comics. De geanimeerde superhelden film is geproduceerd door DC Entertainment en Warner Bros. Animation. Justice League: Warworld is gedistribueerd door Warner Bros. Home Entertainment. Dit is de zevende film uit de geanimeerde filmreeks genaamd de Tomorrowverse. Justice League: Warworld is geregisseerd door Jeff Wamester. Het scenario van de film is geschreven door Jeremy Adams, Ernie Altbacker en Josie Campbell. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Jensen Ackles, Stana Katic en Darren Criss.

Ook zijn de stemmen van Matt Bomer, Troy Baker, Ike Amadi, Frank Grillo, Teddy Sears en John DiMaggio. Een direct vervolg – genaamd Justice League: Crisis on Infinite Earths – zal uitgebracht worden in 2024. Het verhaal van Justice League: Warworld volgt de drie grootste helden van de Justice League – Superman, Batman en Wonder Woman. Ze worden uit hun realiteit gehaald en getransporteerd naar drie afzonderlijke bijzondere werelden. Ze moeten verplicht deelnemen aan gewelddadige gladiatorengevechten. Om aan dit allemaal te ontsnappen moeten ze een onverslaanbaar team zien te vormen.

Bekijk hier de officiële trailer van Justice League: Warworld (2023).

De voorwaarden van de Justice League: Warworld Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Justice League: Warworld Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Justice League: Warworld Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, DC Entertainment, Warner Bros. Animation, Warner Bros. Entertainment en Warner Bros. Home Entertainment.

Zo doe je mee aan de Justice League: Warworld Winactie

Deze winactie voor de film Justice Leauge: Warworld is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.