Kattenkwaad in het Museum Winactie | Gesloten

Op 26 april 2024 bracht Dutch FilmWorks (DFW) de animatie en familiefilm Kattenkwaad in het Museum uit op DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks (DFW) een winactie opzetten voor de film. Met de Kattenkwaad in het Museum Winactie mag ik twee keer een DVD weggeven van de film Kattenkwaad in het Museum. Wil je weten hoe je kans maakt op deze vrolijke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Dutch FilmWorks (DFW) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Kattenkwaad in het Museum (2023)

Kattenkwaad in het Museum is een Hongaarse animatie en familiefilm uit 2023. De Engelstalige titel van de film is Cats in the Museum. De originele filmtitel is Koty Ermitazha. De film is geregisseerd door Vasiliy Rovenskiy. Het scenario van de film is geschreven door Elvira Bushtets, Fyodor Derevyanski en Vasiliy Rovenskiy. De Nederlandse stemmencast bestaat uit (o.a.) Vajèn van den Bosch, Domien Verschuuren en Jon van Eerd. De film heeft een speeltijd van 80 minuten.

De film werd in de Nederlandse bioscopen uitgebracht op 20 december 2023. Het verhaal van Kattenkwaad in het Museum start wanneer de jonge kat Vincent en zijn vriend Maurice de Muis ontsnappen aan een overstroming. Ze komen per ongeluk in een beroemd museum terecht. Het duo ontmoet daar een groepje elite katten dat haar taak om de kunstwerken te beschermen heel serieus neemt.

Vincent droomt ervan een echte kattenfamilie te hebben en ziet dit als een gouden kans. Helaas knabbelt Maurice net iets te graag aan de schilderijen. Vincent wil zijn muizenvriend niet verliezen en dus komt hij al snel in tweestrijd met zichzelf. Plotseling dreigt het beroemde schilderij de Mona Lisa ook nog gestolen te worden. Vincent moet nu al zijn vaardigheden gebruiken om het meesterwerk te redden en de liefde van het beeldschone poesje Cleopatra te winnen.

Bekijk hierboven de officiële Nederlandstalige trailer van Kattenkwaad in het Museum (2023).

De voorwaarden van de Kattenkwaad in het Museum Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Kattenkwaad in het Museum Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Kattenkwaad in het Museum Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Bol.com en Licensing Brands.

Zo doe je mee aan de Kattenkwaad in het Museum Winactie

Deze winactie voor de film Kattenkwaad in het Museum is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.